Транспорт

Qatar Airways пусна разпродажба на билети до над 50 екзотични дестинации

   
Qatar Airways пусна разпродажба на билети до над 50 екзотични дестинации

Qatar Airways пусна разпродажба на билети от София до над 50 екзотични дестинации, съобщиха от авиокомпанията. Промоцията важи до 30 юни 2022 г. Топ предложенията са до Малдиви, Шри Ланка, Бали, Занзибар, Сейшели, Кения, Оман, Сингапур, Виетнам, Индия, Тайланд, но и още над 50 дестинации в цял свят. Цените започват от 1189 лв. за двупосочен билет в икономична класа.   

Условията на кампанията са пътуването да бъде осъществено до 31 юли 2022 г. Офертата е валидна за еднопосочни и двупосочни билети икономична класа от София. Минимум престой в съответната страна трябва да бъде 3 дни, а максималният – 1 месец.  

Авиокомпанията предлага гъвкави условия: flexibility guaranteed за полетите до 30 септември 2022 г. Неограничени промени могат да бъдат правени в рамките на 2 години от датата на първоначално издадения неизползван билет. Можете да сменяте датите на пътуването без такса толкова пъти, колкото е необходимо в същата резервационна класа (в случай, че тя не е налична и държите на избраната дата и полет, отново няма да дължите такса за промяна, но разликата в тарифите се заплаща). 

Позволява се промяна на маршрута, като не се събира глобата, но се доплаща за разликата в цената и таксите. Може да поискате възстановяване на заплатената сума за самолетния билет без такса за анулация. Промяна или анулация на пътуването, направени в рамките на 3 часа преди пътуването, се считат за неявяване на полета. При всички случаи на no-show се прилагат глобите и рестрикциите, съгласно публикуваната тарифа по билета. 

Мирослав Иванов 

 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати