Хотели

Хотел Ралица в Албена ще стане Клуб Калимера

   
Хотел Ралица в Албена ще стане Клуб Калимера

Краткосрочните планове на „Албена“ АД предвиждат преминаването на 4-звездния хотел Ралица Супериор под марката Calimera, съобщи изпълнителният директор Красимир Станев. Партньорството на дружеството с немската DER Touristik, част от базираната в Кьолн корпорация REWE Group, ще гарантира както ексклузивното представяне на хотела в маркетинговите комуникации на немския туроператор, така и внедряването и изпълнението на най-съвременните стандарти за качество по отношение на предлаганата туристическа услуга.

Концепцията предвижда ориентация на хотела към сегмент „семеен туризъм“, с акцент върху активната анимация, забавленията и кулинарните преживявания. Хотели под марката Calimera оперират в Египет, Гърция, Испания, Тунис и Турция.

Инвестицията ще е около 3 милиона лева. „Няма да събаряме, но ще има обновяване на стаите, на басейна и на пространството около него. По нов начин ще бъде аранжиран ресторантът. Предлагането ще бъде допълнено с обновен ала карт ресторант, обогатена спортна инфраструктура.

„Надяваме се, че този продукт е по-популярен в Германия и ще можем да привлечем немската ни клиентела, за да удължим сезона“, каза Красимир Станев.

В дългосрочен план мениджмънтът планира разширяване на възможностите за къмпинг и караванинг на територията на комплекса, активен маркетинг в сегмент AIRBNB, изграждането на модерен басейн с морска вода, обновяване и реконструкция на хотели, нова пешеходна зона по крайбрежието и инвестиции в устойчив туристически продукт.  



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати