Новини Събития

Топ приложения и съвети, с които да организирате евтина лятна ваканция

   
Топ приложения и съвети, с които да организирате евтина лятна ваканция

В следващите редове ще споделим с вас най-добрите приложения и ще ви дадем няколко ценни съвета за това как да планувате лятната си почивка максимално евтино. Вижте кои са те: 

Евтини самолетни билети

Има два основни начина да намерите самолетни билети на добри цени. На първо място трябва да съобразите своето пътуване до желаната дестинация с дати, за които има най-ниски цени. Можете да проучите през сайта на авиолиниите за това и да сравните с предложенията, които ще намерите в Skyscanner и Kiwi. Това са мобилните апликации, които дават най-добри резултати при търсене на евтини самолетни билети.

Вземете най-изгодната оферта за нощувки

След като сте наясно с датите и дестинацията за пътуване, е време да намерите място за настаняване. Това, което можем да ви препоръчаме, е да видите коя е най-добрата оферта, която може да получите. Ползвайте сайтове за резервации, за да намерите най-добра цена, но също така вижте какво предлагат като кешбек платформи за плащане. Там ще получите % от сумата, която давате обратно по сметката си. Вижте кое е най-изгодното за вас и действайте. Допълнителен бонус е, ако резервирате нощувка след препратка от сайта на дадена авиолиния. Някои дават кредит за покупка на следващ полет, ако запазите в booking след препратка от техния сайт. 

Ползвайте приложение за изгодна резервация в ресторанти

Можете да намерите изгодни оферти за отстъпки (понякога дори до 50%) в определени ресторанти в дестинацията, която посещавате. Едно такова приложение, което препоръчваме за чужбина е TheFork.

Други полезни приложения и съвети

Ако сте решили да отидете на круиз, може да ползвате специализирани сайтове, в които да намерите изгодни сделки на круизи. Специално за пътуване от България в сайтовете за групово пазаруване има много предложения, които може да ви харесат. И за финал един практичен съвет относно багажа - потърсете място за настаняване с пералня и сушилня и пътувайте с малко дрехи, които може да съберете в раница. Така няма да се налага да плащате за куфар. 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати