Новини Хотели

Villa del Sole привлича туристи заради близостта си до София

   
Villa del Sole привлича туристи заради близостта си до София

Villa Del Sole e сред най-търсените места за настаняване за семейства и приятели заради близостта си до София. Къщата за гости се намира в Добревци, село едва на час от столицата, до Ябланица. Целта на собствениците е да съчетаят традиционното българско село с лукса и модерното. В нея може да се насладите на малките неща, като ароматна чаша вино, домашно барбекю и красив залез зад планината. Мястото е успяло да запази селския си дух и непринудеността, която идва с него, което го прави перфектно място за  презареждане на батериите и за релакс.  

Вилата е с капацитет 10 души, като разполага с 5 спални – 3 стаи и 2 апартамента. Общите помещения са трапезария, кухня, сауна, джакузи, парна баня, отопляем външен басейн с плитка част, барбекю зона и детски кът. На разположение са и безплатен WiFi и частен паркинг на място. В случай, че почивка, на която сами си готвите, не е по ваш вкус, Villa Del Sole предлага и ресторантско обслужване. Всяка сутрин се предлага домашно приготвена закуска. 

Гостите могат да се възползват от разнообразните SPA процедури на територията на вилата, но в случай, че залагат на време сред природата, районът предлага много възможности за пешеходен туризъм или колоездене. Къщата за гости е разположена в близост до някои от най-красивите природни забележителности в България - пещерите Божиите очи и Съевата дупка, както и геопарк „Искър-Панега“. Тези места са идеални за кратка разходка из природата, която да ободри почиващите. 

Villa del Sole предлага релакс и луксозна атмосфера само на 70 км от София, което я прави идеалното място за уикенд пътешествие или за работно онлайн място през седмицата. Къщата е подходяща за почивка целогодишно. Басейнът с гледка към планините и горите прави вилата перфектна за лятна почивка, но пък камините в спалните я превръщат в същинска уютна зимна приказка.  

Ако търсите уникално и очарователно място за отсядане по време на пътуванията си, помислете за Villa del Sole, която предлага възможността да се докоснете до живота на местните хора. Освен това къщите за гости са чудесно място за срещи с други туристи, което ги прави идеални за самостоятелни пътешественици или двойки. Ако пък имате голяма компания приятели, може да наемете цялата къща и да се забавлявате! Независимо как изберете да пътувате, Villa del Sole е чудесно място сред природата, което ще ви подари много спокойствие и незабравими мигове. 

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати