Новини Хотели

Пет изключителни хотела, в които ще се насладите на луксозна ваканция

   
Пет изключителни хотела, в които ще се насладите на луксозна ваканция

В наши дни луксозният хотел представлява място, което предлага ценни преживявания и перфектни условия за почивка и презареждане. Той има пленяващ пейзаж, интересни предложения за спорт и творческа изява, а също така богато меню за тотална наслада за небцето. От Profit.bg са подбрали 5 хотела, които ще ви потопят в лукс.

Joali Being, Малдиви

Този хотел се намира на Малдивите и е едно от новите попълнения на това красиво място. Намира се на уединения остров Бодуфуши.


Joali е проектиран като убежище, в което ще се потопите в разкош и лукс. Предлага най-новите терапии и лечения на пазара и най-ексклузивните техники, съчетаващи наука и традиция. Хотелът разполага с 64 вили със собствен плаж, басейн и личен иконом.


За да ви отдалечи от типичните ежедневни вълнения, предлага специален хранителен режим и програми, базирани на четирите стълба - ум, кожа, микробиом и енергия.

La Mamounia, Маракеш

След основен ремонт това място е вълшебно и на мига ви потапя в мароканската култура. Съчетава изисканост и съвършенство във всеки един детайл. Апартаментите са просторни, а обслужването е на най-високо ниво.


Високи очаквания може да имате и към предлаганите услуги и гастрономията, пише abc.es.

La Mamounia има всичко за незабравим и безгрижен престой.

Arrecife Grand Hotel, Лансароте

На острова на вулканите, този хотел ще ви грабне с височината си. Предлага 350-градусова гледка и апартаменти с минимум площ 45 кв. метра.
 


Петзвездният Arrecife съчетава елегантен декор и местна култура. От огромните му прозорци се вижда Атлантическият океан.


В спа центъра може да се поглезите в кабини с изглед към океана, след което да се отправите на вълнуващо пътешествие в света на кулинарията. Хотелът разполага с четири топ ресторанта.

Hotel Arts Barcelona

Не е нужно да отивате до другия край на света, за да се насладите на най-доброто. Барселона е отлична дестинация за луксозна почивка. Красиви и чисти плажове, гледки към морето и емблематични сгради, апартаменти с 360-градусова панорама на града, многоетажен спа център и, разбира се, ресторант с две звезди Мишлен.


SO/Sotogrande, Кадис

В Кадис, Испания, може да се настаните в стара селска къща, която е истинско олицетворение на лукса. SO/Sotogrande е повече от ексклузивен хотел. Тук може да се любувате на природата и да спортувате на открито, да катерите планини (само на хвърлей разстояние), да поиграете голф или пък поло. А в минутите, в които сте в хотела, не забравяйте да заделите няколко часа за спа центъра. В края на деня може да заситите глада си в някой от шестте уютни ресторанта.
 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати