Новини Хотели

Вижте луксозния хотел на Меси в Ибиса

   
Вижте луксозния хотел на Меси в Ибиса

През 2018 г. Лео Меси направи една от най-впечатляващите си покупки. Той купи MiM Ibiza Es Vivé - луксозен хотел, който претърпя пълна реновация четири години по-рано. Днес насочваме вниманието ви към него, тъй като мястото е олицетворение на тотална релаксация. То е любимо както на аржентинския футболист, така и на неговите колеги Сеск Фабрегас и Луис Суарес, пише abc.es, цитиран от Profit.bg.

MiM Ibiza Es Vivé се намира близо до град Ибиса. Разполага с 53 ексклузивни стаи и апартаменти и е предназначен само за възрастни.

Уютната и предразполагаща към почивка обстановка е допълнена от изобилие от тропически палми. Може да забравите тревогите си край елегантния плувен басейн под звуците на диско музика.

Декорацията на MiM Ibiza Es Vivé е в стил ар деко. Тя може да се види още в грандиозното му фоайе. Art Deco ни връща в 40-те години на миналия век с мраморни повърхности, кристални полилеи и луксозни кожени столове.

Хотелът на Лео Меси разполага с Experience Bar - шикозно пространство с луксозно обзавеждане, украсено с авангардни произведения, което напомня на нощните заведения в градове като Ню Йорк, Токио, Лондон или Париж.


На покрива е Sky Bar - легендарна атракция сам по себе си. Освен това MiM Ibiza Es Vivé разполага с ултрамодерна уелнес зона. Там може да се насладите на масажи, козметични и холистични процедури, фитнес зала и редица други спа удоволствия.

Цените на стаите започват от 400 евро.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати