Събития

Яхти от цял свят ще акостират на Cavo beach в Созопол

   
Яхти от цял свят ще акостират на Cavo beach в Созопол

За по-малко от година Cavo beach превърна плаж Смокиня в родния Миконос. Уникална морска ивица, яхти, етно музика, вкусна храна и щастливи хора – това са думите, които най-точно описват новата локация.

Именно там предстои събитие, което вече е традиция за родните географски ширини – ексклузивен морски обяд на световния яхтен елит. Той ще се състои за втора поредна година, а датата е  петък (22.07). Тогава собствениците и генералните мениджъри на едни от най-големите компании производители на яхти в Европа акостират в Cavo beach. Това са Нунция Капели, Матео Рикарди, Джанмария Сапорити, Луиджи Адамо, Панос Зоис, Анна Сима, които са специални гости на четвъртото издание на екслузивното събитие Poker Run, съобщава "Флагман".

То е единствено по рода си провеждано в България и вече е вписано в календара на престижните и дълго чакани, летни събития за сезона. Този ексклузивен формат е насочен към хора с адреналин в кръвта, обичащи лукса и търсещи нови преживявания. Събитието стартира именно с ексклузивният обяд в Cavo beach, за да продължи на следващият ден на още 5 топ локации.

Poker Run 2022 се организира за четвърта поредна година от Яхт клуб Созопол. Идеята е участниците да се наслаждават на красиви места по родното ни Черноморие, да се забавляват и трупат преживявания, докато импровизирано играят Texas Hold’em poker.
Интернационалните събития в Cavo продължават и на следващия ден - събота (23.07). Тогава точно в 15.00 часа зад пулта ще се изяви Т-puse. Артист от международна величина, който идва за първи в България. Неговата музикална идентичност символизира свободолюбивия му дух.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати