Новини Хотели

Хотел Макси Парк и СПА във Велинград отваря ново крило през август

   
Хотел Макси Парк и СПА във Велинград отваря ново крило през август

„Макси Парк Хотел и СПА“ във Велинград отваря изцяло ново крило с апартаменти в началото на август. Това обяви за TravelNews Арбен Караджа, собственик на комплекса. В новата част ще има 41 едностайни и двустайни апартамента. Освен това се увеличават конферентните зали, като вече ще разполага и с една допълнителна, която ще е с голям капацитет от 300 места. Сегашните две са с по 120 места и са напълно технически оборудвани. Хотелът е идеалното място за бизнес събития и провеждане на конференции и тиймбилдинги, подчерта Караджа. Той придоби „Макси Парк Хотел и СПА“ в началото на 2021 г., като допълнително направи инвестиции в реновирането на базата.

Напълно са обновени СПА центърът, двата ресторанта и е направен нов уиски бар. Всички стари 123 апартамента са освежени. Комплексът е разположен сред най-големия естествен боров парк във Велинград, с изобилие от топли минерални води, които носят славата му на хотелa с най-много минерални басейни в региона. Намира се в най-високата точка на СПА столицата на Балканите. Погледът от хотела може да обхване целия град, а чистият въздух и тишината на природата да откъснат гостите напълно от забързаното ежедневие.

Разполага с пълна гама от СПА услуги, два външни и три вътрешни басейна, джакузи с водни ефекти, 3 топила с лечебна вода и различна температура, два ресторанта, външен и вътрешен детски кът, фризьорски салон, магазин за дрехи, охраняем паркинг, денонощна рецепция и лоби бар в бароков стил, чиято камина носи мечтаните уют и топлина в студените вечери. Това е и единственият хотел в България, който се захранва с минерална вода от два водоизточника с различен състав. СПА зоната изненадва приятно и най-взискателните гости с руска, финландска и кедрова сауни, парни бани, солна стая и солна сауна, просторна релакс зона, терапевтични и процедурни кабинети.

Природното богатство на "Макси Парк Хотел и СПА", луксозната и уютна обстановка, доброто обслужване и качествената храна, приготвена от местни натурални продукти с много любов, са гаранция за незабравимо преживяване и пълно възстановяване. Интериорът и удобствата в хотела са това, което ще удовлетвори претенциите и на най-изтънчения вкус. Независимо дали предпочитате пълен релакс или дълга разходка сред гората по екопътеката, екипът на хотела ще направи почивката ви пълноценна и запомняща се.

Бизнесменът Арбен Караджа притежава още 5-звездния СПА хотел „Медите“ в Сандански, апарт хотел „Ботаника“ в южния град, строителната фирма „Роял хилс резидънс“ и др. фирми. Той беше председател на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Сандански.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати