Хотели

Wave Resort край Поморие отчита 90% заетост през юни

   
Wave Resort край Поморие отчита 90% заетост през юни
Wave Resort е един от най-добрите Ultra All inclusive комплекси в България
  Wave Resort

Един от най-големите и нови хотелски комплекси по Българското Черноморие – Wave Resort, край Поморие отчита голям ръст в туристите през юни 2022 г. в сравнение със същия период на миналата година. “Положението определено е по-добро, като достигаме заетост от 90% през изминалия месец юни, което е двойно повече в сравнение с предходната година”, заяви за TravelNews Венцислав Танчев, съдружник в хотела. За юли и август също запълняемостта на базата е над 90%. Основно идват гости от четири пазара – Великобритания, Германия, Полша и България. Танчев обяви, че през тази година са по-малко румънските туристи, които отиват в Гърция и Турция. Същото е положението и с българите, но те идват по няколко пъти за дълги уикенди, посочи той.

Wave Resort предлага незабравима Ultra All Inclusive ваканция. Разположен е на морския бряг, на 5,5 км северно от Поморие, върху близо 50 дка открити площи. Създаден е по примера на най-добрите ол инклузив петзвездни хотели в Анталия с просторни комфортни стаи, множество заведения за хранене, големи басейни, спортни съоръжения, атракции и зелени площи. Професионалните готвачи в комплекса идват от Турция и показват кулинарни изкушения, приготвени и представени по начин, който вдъхновява сетивата.

Концепцията следва най-добрите образци, осигуряващи на почиващите достатъчно разнообразна на атракциони среда. На разположение на гостите са 1 основен, 3 тематични а ла карт ресторанта, предлагащи българска, азиатска и италианска кухня, 4 бара, фудкорнър зона, амфитеатър, детски клуб, аквапарк, басейни за деца, зона за релакс. Уелнес центърът е върху площ от 2,500 кв. м, а конферентната зала е с капацитет 450 седящи места.

Wave Resort разполага с 426 елегантно обзаведени стаи, всяка с балкон, луксозна баня, открит дрешник и уютно място за сядане. Те са разпределени в 28 двойни стаи „Lagoon” с излаз към басейн, 20 джуниър суийти с морска гледка, 7 мезонета с морска гледка, 40 фамилни стаи, 40 двойни стаи с морска гледка, 10 signature морски стаи, 21 двойни стаи премиум с морска гледка, 20 двойни стаи премиум с частична морска гледка, 240 двойни/единични стаи с частична морска гледка. Дизайнът на стаите е модерен и изтънчен. Естествените материали и меки линии създават неповторимо усещане за докосване до природата. Баните са с изнесени мивки в пространството на стаята и душ, за истинско СПА изживяване.

Плажът на Wave Resort е едно от най-непокътнатите кътчета на Черноморието. Пясъкът му е фин, с графитен цвят, богат на желязо и соли. Крайбрежното морско дъно има слаб наклон и е безопасно за къпане. Комплексът разполага с 500 метра плаж с безплатни чадъри и шезлонги. Отделно има основен басейн, втори с полуолимпийски размери, Adults Only басейн - завъзрастни с достъп 16+, Лагунни басейни /към лагунните стаи/, детски басейн, вътрешен басейн (отворен през април, май и октомври), вътрешен детски басейн (отворен през април, май и октомври), мини-аквапарк с 4 водни пързалки за възрастни, водна кула с 3 пързалки за малчуганите, спрей-парк с 22 детски водни съоръжения.

Уелнес центърът на Wave Resort заема площ от 2,500 кв. м, където може да се насладите на подбраните терапии за лице и тяло. В него ще откриете още вътрешен басейн, фитнес център, сауна, турска баня, зона за релакс, салон за красота, фризьор и др.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати