Новини Транспорт

Круизната компания MSC обяви намаления до 50% за пътувания през август

  23.07.2022 14:40  
Круизната компания MSC обяви намаления до 50% за пътувания през август
Корабът Grandiosa на MSC е един от най-известните, които плават по Средиземно море
  MSC

Една от най-големите круизни компании в света – MSC Cruises, обявява големи намаления, които стигат до 50%, при пътувания през август. Разпродажбата ще бъде само три дни и ще се проведе в периода 26 – 29 юли, съобщи за TravelNews Радостина Янева, Мениджър “Проекти” в “Kruizi.bg” и “Премиер турс”. Офертите са за дестинации по Средиземно море и по Северно море с включени Норвежките фиорди. Пътуването трябва да бъде осъществено през месец август 2022 г. Цените започват от 299 евро на човек за 7-дневен круиз в двойна каюта.

Корабите на MSC плават в Средиземно море основно между Испания, Франция, Италия, Португалия, Гърция, Турция, Малта, Мароко и др. В Северна Европа се посещават Германия, Франция, Белгия, Нидерландия и Великобритания, а в норвежкия круиз влизат Норвегия, Дания, Ирландия, Исландия и Великобритания. Круизите, с които се посещават Норвежките фиорди, предлагат едно по-различно преживяване. Спиращи дъха гледки, уникални пейзажи, зашеметяващи фиорди и Северното сияние – мечта за не един или двама пътешественици. Красотата на Норвегия вдъхновява с приказната комбинация от природни забележителности и градовете, които са потопени в култура и история. Норвежкият круиз е идеалният начин да видите страната, тъй като маршрутите отвеждат близо до величествените фиорди и в сърцето на най-оживените градове.

Известните фиорди на Норвегия са магически за посещение и се смятат за едни от най-впечатляващите природни чудеса в света. Създадени в ледниковата епоха, те са съставени от снежни планински върхове, живи сини води и драматични водопади - а круизът дава идеалната гледна точка, за да ги видите най-добре. Герайнгер Фиорд е един от най-популярните фиорди и е дом на известния водопад Seven Sisters. Норвежкият круиз отвежда директно до сърцето на фиорда, като можете да се насладите на гледката от комфорта на кораба или да се възползвате от една екскурзия на брега, където можете да се пуснете с каяк по искрящите сини води.

Красотата на един норвежки круиз е, че единият ден ще бъдете сред някои от най-зашеметяващите природни забележителности на Европа, а на следващия ден може да се насладите на културата в някои от най-яките градове в света, разказа Радостина Янева. Осло, столицата на страната, има отделно усещане за метрополис и е дом на галерии от световна класа, очарователни музеи и исторически сгради. Друг град по маршрута е Берген, който е задължително посещение за гурме-пътешественици, които искат да опитат от вкусната кухня на страната. Запълнени с ресторанти от световна класа, от традиционното до модерното, това е мястото, където можете да опитате най-добрата морска храна, която страната предлага.

Подходящ период за посещение е силно ограничен в летните месеци само от май до септември, когато е най-топлият период през годината в района на Норвежки фиорди до 20 градуса. Поради многото интересни дестинации, маршрутите са много разнообразни от 7 до 14 и повече дни, като понякога са уникални за сезона, подчерта Янева от „Kruizi.bg”.

MSC Cruises е една от най-големите круизни компании в света с постоянно нарастваща флотилия. Тя е една от малкото изцяло европейски круизни компании, като нейните кораби кръстостват Средиземно море на практика целогодишно, което дава уникалната възможност да се потопите по всяко време в красотата на Италия, Испания, Малта, Френска Ривиера, Палма де Майорка, Сицилия, Корсика, Мароко, Португалия и много други. Всеки сезон MSC обновяват не само флотилията си, но и местата, на които могат да отведат своите клиенти, така че освен традиционните вече маршрути в Северна Европа /Норвежки Фиорди и Прибалтика/, Канарски острови, Адриатическо море, Дубай и ОАЕ, Южна Африка, Куба и Кариби, чрез тях може да се посети Северна Америка, Китай, Япония и Южна Корея, както и да обиколите света за 119 дни през Австралия и Нова Зеландия, Южна Америка и Френска Полинезия.

Круизната компания MSC Cruises е основана през 1970 г. в Неапол, Италия. В днешно време централата е базирана в Женева в Швейцария с оперативни офиси в Неапол, Генуа и Венеция.

Мирослав ИвановАнкета

Къде ще пътувате през лятото?


Резултати