Събития

Световни звезди идват на фестивала IntenCity в Крайова в Румъния

   
Световни звезди идват на фестивала IntenCity в Крайова в Румъния

От 26 - 28 август стадион Ion Oblemenco в Крайова (Югозападна Румъния) ще бъде домакин на IntenCity Festival – събитието, което събира музиката от вчера, днес и утре и се превръща в празник за хората, които знаят как да зададат правилния ритъм на лятото. Публиката ще има възможността да се наслади на концерти на живо на известни международни изпълнители и да чуе латино, електронни и диско хитове. IntenCity е музикалният фестивал с основно хедлайнери в лайнъпа има за цел да се превърне в едно от най-важните събития в Румъния.

В първата вечер на фестивала пуерториканският артист Луис Фонси, създателят на хита „Despacito“, достигнал почти 8 милиарда гледания в YouTube, ще се качи на сцената на IntenCity за 70-минутен концерт. На 26 август публиката в Крайова ще има възможността да чуе изпълнители от 80-те и 90-те – Томас Андерс и Modern Talking Band, East 17, Ricchi e Poveri, Boney M. XP, Sandra, Ice MC, La Bouche, No Mercy, DJ Conte, Nana, C-Block, LayZee aka Mr. President.

На 27 август холандският диджей и продуцент Afrojack, носител на Грами и известен със сътрудничеството си с Бийонсе и Давид Гета, ще нанежи атмосферата в IntenCity, заедно с групата за електронна музика Clean Bandit, чиито хитове Symphony и Rockabye, достигнаха над милиард гледания в YouTube. Същия ден участниците във фестивала ще имат възможност да потанцуват регетон на концерта на пуерториканския дует Zion Y Lennox. Немският диджей и музикант, носител на Грами, Paul Van Dyk ще допринесе за фестивалната атмосфера в събота. В неделя, 28 август, DJ Snake, номиниран за две награди Грами, и нашумелият Джейсън Деруло, ще се погрижат закриването на най-големия музикален фестивал в края на лятото да се случи по запомнящ се начин.

В същия ден сцената на фестивала ще вибрира под звуците на Sin Pijama и Criminal, на концерта на един от най-разпознаваемите латино изпълнители –  доминиканската изпълнителка Natti Natasha. Турският DJ Mahmut Orhan и австралийският артист Faydee допълват звездния състав в последния фестивален ден.

Билети за фестивала IntenCity могат да бъдат закупени в мрежата на Bilete.ro и онлайн на www.bilete.ro.

Информация за всички видове пропуски и билети можете да намерите на www.bilete.ro.

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

Фестивалът IntenCity се организира от Операта в Крайова с подкрепата на кметството на Крайова и местния съвет.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати