Новини Хотели

Вино и СПА хотел Чукара е най-новият четиризвезден комплекс в Трявна

   
Вино и СПА хотел Чукара е най-новият четиризвезден комплекс в Трявна
Вино и СПА хотел Чукара впечатлява с традиционната архитектура
  хотел Чукара

Вино и СПА хотел Чукара е най-новият четиризвезден комплекс в Трявна. Вече посрещаме български туристи, но ще залагаме и на чужденци, които търсят планината и традициите на нашия град, обяви за TravelNews Елена Йорданова, мениджър „Продажби и маркетинг“. Хотелът ще привлича румънците и гости от другите балкански страни. „В него ще откриете свободния дух на природата, изразен чрез различни български символи, които приключенски можете да откриете на най-различни места из обекта“, посочи Йорданова. Най - силно ще го усетите, когато излезете на терасата и посрещнете залеза, който се вижда от всичките 57 елегантни помещения. Големината на стаите е от 23 до 62 кв. м, като са разпределени в двойни и семейни стаи, луксозни и просторни апартаменти. Цените започват от 230 лв. за двойна стая. Може да засилите емоцията си с чаша чудесно вино, което ще ви чака в мини бара. В хотела има още два ресторанта, СПА център, фитнес, детски център и две конферентни зали.

Най-любимо място на гостите се очертава да бъде винарната. Там уютно са подредени авторско бутилирано вино, което впечатлява с професионализма и обичта, с което е направено. Можете да опитате грижливо подбраната селекция в дегустационната, където ще усетите защо е толкова любимо. „Философията ни за винопроизводство разглежда на първо място природното богатство на българската земя. Нашата водеща ценност е да балансираме традицията и опита със съвременните иновации, за да произвеждаме вина от класически сортове грозде в хармония със съвремието на новия свят“, обясни Елена Йорданова. За всички любители са разработени индивидуални и групови винени турове и дегустации на вината на изба „Чукара“.

В СПА центъра може да посетите впечатляваща и разнообразна термална зона и да се потопите в страхотен вътрешен басейн, за да се освободите от целия натрупан стрес. Любимата част на децата, разбира се, е детският басейн, в който те се чувстват най-щастливи. Може да отидете и на масаж при прецизните местни специалисти. В градината на хотела се разходете из оазиса, който обитават любвеобвилните животни, из овощните и зеленчукови градини, където ще зърнете продуктите, които ще откриете по-късно, презентирани по вълнуващ начин в един от двата ресторанта.

Ако пък планирате семейна почивка с децата, освен животинския кът, за тях има и детски такъв, в който ще открият съоръжения, на които да се забавляват безгрижно. А най-удобното е, че той ще се намира точно до ресторанта, за да можете да се наслаждавате на вечерята си, докато те си играят. Той е на закрито, но има и детска площадка на открито.

Хотелът разполага още с 2 конферентни зали с пълно техническо оборудване. В тях могат да бъдат организирани тиймбилдинги, коледни партита, фирмени обучения, сватби и всякакъв тип събития.

Вино и СПА хотел Чукара вдъхновява за почивка и релакс далече от големия град, стреса и динамиката на ежедневието. Инспириран от живота в провинцията предлага на всички гости възможността да прекарат време сред природата, на чист въздух, с най-близките си хора. Условия и за най-изискания вкус – висококачествени вино, био плодове и зеленчуци, лукс за вас и вашите семейства. Изживейте магичната атмосфера на Природен парк „Българка“, Трявна, Габрово, Бузлуджа, Дряновския и Соколския манастир, Географския център на България и още много уникални места в района.

Комплексът е собственост на „Проект БГ“ ЕООД на Людмила Анкова, показва справка в Търговския регистър.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати