Новини Турагенции

2М КО предлага едномесечно приключение в Америка

   
2М КО предлага едномесечно приключение в Америка

Добре дошли в Америка! Страната на мечтите, свободата и безкрайните възможности. Тази огромна страна е изпълнена с безкрайни неща за гледане и вършене, което я прави идеалната дестинация за пътешественици от всички възрасти. От блясъка и разкоша на Ню Йорк до спиращата дъха красота на Ниагарските водопади - в Америка има за всекиго по нещо. Независимо дали търсите почивка в града или бягство сред природата, тази невероятна страна предлага всичко. Туроператорът „2М КО“ ще се погрижи да откриете най-подходящото за вас място.  

Компанията предлага пълна обиколка на източното и западното крайбрежие в три варианта – всеки от тях включва Ню Йорк, Филаделфия, Вашингтон, Бъфало, Ниагарски водопади, Чикаго, Сан Франциско, Лас Вегас, Лос Анджелис и Холивуд. Ако предпочитате пътешествие, изпълнено с модерни забележителности, небостъргачи и вълнуващи преживявания, характерни за САЩ – то обикновената програма е идеална за вас. Но ако търсите усамотение на екзотичен остров, тогава може да се възползвате от предложението на „2М КО“ и да съчетаете американското си пътуване с посещение на Хаваите или с круиз до Бахамите.   

На 10 август и на 2 септември отпътуват  

първите групи за Америка. Туристите трябва да се подготвят за едномесечно приключение, тъй като в зависимост от програмата, която изберат то ще продължи между 23 и 30 дни. По време на този вълнуващ период туроператорът ще ви запознае с някои от най-емблематичните места в историята на САЩ. Цените започват от 11 800 лв. на човек, като включват международни и вътрешни полети, летищни такси, всички трансфери, пътуване с автобус по маршрута Ню Йорк – Филаделфия – Вашингтон и 21 нощувки в 3- и 4-звездни хотели. Всички туристически обиколки и атракции също са включени в цената.  

Пред вас ще се разкрият някои от най-популярните забележителности като Таймс скуеър, 5-то авеню, Статуята на свободата, Импайър стейт билдиниг и много други. Екскурзията ще ви отведе и на други вълнуващи места като например Капитолия, Националната американска библиотека и Белия дом. Към програмата са включени и посещения в редица музеи, които са подбрани така, че да са подходящи за всеки интерес – любителите на изкуството могат да се отдадат на нюйоркския „Метрополитън”, а тези, които предпочитат науката – на музея на космонавтиката във Вашингтон.  

Най- спиращата дъха гледка несъмнено са Ниагарските водопади. След кратък полет до Бъфало ще може да се насладите на този природен феномен от няколко ъгъла. Освен кратка разходка с гледка от върха на водопада, ще можете и да му се порадвате и отдолу. Обиколката с корабче също е неизменна част от програмата там. След това българите ще имат възможност да разгледат водопадите и от канадската страна.  

Фокусът ще се измести върху нощния живот, когато стигнете до бляскавия Холивуд и жаркото слънце. Лас Вегас и Лос Анджелис, Бевърли Хилс и Санта Моника ще разкрият тайните си пред туристите и ще им покажат същинската американска мечта. А Сан Франциско ще плени всеки турист с архитектурата си и забележителната хипстър култура. Всеки щат е различен сам по себе си, но във всеки може да откриете нещо вълнуващо и интересно. Нещо обаче, което е единствено по рода си, е посещението на Гранд каньон край Лас Вегас. 

Той е един от най-дълбоките каньони в света, където на места височината му достига до 1800 метра. Дълъг е 446 км и е широк около 29 км. Гранд каньон е едно от седемте природни чудеса на света и една от най-популярните туристически дестинации. 

Тези, които изберат да посетят и Хаваите или Бахамите, ще се насладят на съвсем друг вид туризъм. Това са места, където модерната архитектура отстъпва пред природата и може да се насладите на лазурни води, всеобхващаща зеленина и спиращи дъха гледки.  

На Хаваите може да посетите  

вулканичния остров „Биг Айлънд“. По време на екскурзията ще видите известния черен плаж на острова, вулканичния Национален парк, известния водопад „Rainbow Falls” „музея „Jaggar“ и музея на вулкана. 

Избралите Бахамите пък ще се насладят на луксозен круиз до Коко Кей и Насау. Четирите нощувки на кораба изобщо няма да се усетят, тъй като на борда ще имате достъп до всевъзможни развлечения и услуги. Освен хранения на борда, гостите имат право на 24-часов рум сървис, дневни и вечерни развлечения, ползване на басейн, шезлонги, джакузи и плажни хавлии, и много други удобства.  

Коко кей (CO CO CAY или LITTLE STYRUP CAY) е част от веригата острови BERRY на Бахамите, където ще можете да се насладите на невероятни гледки и плажове. Намира се на 50 мили от Насау и предлага чудесен шнорхелинг, водни ски, парасейлинг или гмуркане до потънал самолет и корабокруширалата реплика „Отмъщението на кралица Ана” , фрагманския кораб на Едуард Тийч – Черната брада, който потънал през 1718 г. Тук ще можете да се гмуркате или да похапнете вкусно барбекю. 

Насау е столица, най-голям град и търговски център на Общността на Бахамските острови, с население от 260 000 души. Градът се намира на остров New Providence, който функционира като федерален окръг. Макар, че не съществува местно самоуправление, той функционира директно като административно деление на националното правителство. Насау е историческа крепост на пирати. Множество магазини и ресторанти са изградени в пиратски стил, продължавайки традицията на острова, затова не се притеснявайте ако сервитьорът на избрания от вас ресторант вместо меню ви донесе лист, който забие на масата ви с огромен пиратски нож.  

Това и много други забавления ви очакват по време на едномесечното приключение в Америка, което „2М КО“ организира. Посещаването на този континент е невероятно преживяване и е подходящо за всеки. Има толкова много различни места, които да видите, и неща, които да правите, а хората са невероятно приятелски настроени и гостоприемни. Независимо дали търсите почивка в града или приключение на открито, в Америка има за всекиго по нещо! 

Йоана Шомова 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати