Новини Турагенции

Чартърите за Хургада започват от края на август

   
Чартърите за Хургада започват от края на август

Ако все още се чудите къде да прекарате лятната си отпуска, задължително обмислете Египет като опция. Чартърите до там се завръщат на 28 август 2022 г. Може да уловите последните летни дни и да се насладите на морска почивка в Хургада - един от най-живописните и спокойни курорти в Египет! 

Туроператорът “Абакс” огранизира програма до края на октомври на актрактивни цени, съобщи Мартина Найденова, маркетинг мениджър в компанията. Скоро може да се очакват намаления, поради големия интерес към дестинацията. 

Неслучайно Хургада е толкова популярна сред българите през последните няколко години, защото обслужването е невероятно, плажовете са чисти и приветливи, а all inclusive хотелите са оборудвани с всичко необходимо за една чудесна почивка. Хубавото на пакета е, че при желание туристите могат да се впуснат в културноопознавателни приключения. Египет е страна богата на история и древни артефакти, които гарантирано ще впечатлят всеки любител на историята. 

Туроператорът предлага своя 7-дневен пакет за двама възрастни на цени от 1998 евро и включва директен чартър от България до Хургада с авиокомпания European Air Charter, летищни такси, регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж, 7 нощувки на база All Inclusive, чадъри и шезлонги на басейна и на плажа на хотела, трансфер летище – хотел – летище, представител на туроператора с български език за целия престой. Полетите до Хургада ще се реализират от София, Пловдив и Варна. За максималната сигурност на клиентите, „Абакс“ предлага пакет медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от „Евроинс“, с покрит риск за COVID-19, застраховка отмяна на пътуване с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване.

“Предлагаме голямо разнообразие от хотели в Хургада”, обясни Мартина Найденова. В портфолиото си туроператора има над 10 хотела, които гарантират чудесното прекарване на гостите си. Те варират от 4-звездни бюджетни опции до петзвездни луксозни комплекси. Постарали сме се да направим почивката в Хургада възможна за всеки!, коментира тя. Хотелите предлагат много развлечения и туристите могат да останат да се наслаждават на почивката край басейна или да се забавляват с някои от другите All Inclusive хотелски активности като спорт, аеробика и водна гимнастика.  

За любителите на по-динамичните почивки, “Абакс” предлага богата гама от допълнителни екскурзии. Задължително при първо посещение на Египет е пътуването до Кайро. Неслучайно това е най-големият и внушителен град на африканския континент. Кайро впечатлява с древната си история, Египетските прамиди и внушителната статуя на Сфинкса. 

Луксор също не бива да бъда изпускан! Това е най-големият музеен комплекс на открито. Слави се като древната столица на египетските фараони. Посещението на Луксор включва и Долината на царете, където е открита прочутата гробница на фараона Тутанкамон. 

“Абакс” са подбрали и други вълнуващи преживявания за туристите си. Сред тях са гмуркане и шнорхелинг в красивите рифове на Червено море, разходка из Сахара с ATV, езда на камили и посещение на Райските острови с корабче. 

С пътуване до Египет със сигурност ще успеете да съчетаете почивката с екскурзията. Освен релакс край плажа, Хургада предлага уникален нощен живот, много възможности за шопинг и всички удобства на модерния свят. Забележителностите от друга страна ще ви върнат в Древността и ще ви потопят в свят на фараони.

Йоана Шомова 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати