Новини Турагенции

Туроператор обяви чартър за Малдиви за Нова година

   
Туроператор обяви чартър за Малдиви за Нова година

Екзотика или снежна приказка за Нова година? Оказва се, че и двата варианта са изключително популярни сред българите. Но дали коледната приказка не може да се реализира под палмите на белия пясък? А Дядо Коледа да посрещне празника по бански, вместо с традиционния си зимен костюм. С “Планет травел център” това е напълно възможно! Туроператорът организира чартър от София до Малдиви на 26 декември 2022 г. с връщане на 4 януари 2023 г. “Този тип екзотични почивки са особено подходящи за месеците от българската зима. Дестинации като Малдиви са най-търсени през декември и януари, като не е изненада, че много хора избират и да прекарат празниците там”, заяви Дарина Стефанова, управител на компанията.

За едва 2724 евро на човек може да си подарите забележителна почивка  на едно от най-романтичните места на света. Цената включва самолетен билет за чартърен полет на Bulgaria Air с включени летищни такси, чекиран багаж 20 кг и до 158 см + ръчен багаж 8 кг с размери 55х40х23 см, 7 нощувки в избран от клиента хотел на съответната база изхранване, трансфер  летище - хотел - летище и новогодишна вечеря на 31.12.2022 г. Цената покрива и медицинска застраховка с 10 000 евро покритие с включен COVID-19 риск и GREEN TAX - $6 на човек на ден.

Докато Малдиви се наложи като уникална дестинация със своите лазурни води, бели пясъци и спираща дъха флора и фауна, то сякаш предимно привлича хора за почивка или младоженци на меден месец. В последно време обаче започва да се развива и като силна парти дестинация. Празнуването на Нова година на Малдивите може да бъде доста завладяващо и изключително луксозно изживяване за всички. Има острови, екзотични морски курорти, които предлагат както вълнуващи нощни програми, така и интимни кътчета, където може да посрещнете Нова година. 

Ако предпочитате да прекарате зимните празници в спокойствие и релакс, то Малдивите са мястото за вас. Въпреки че няма културни забележителности, които да изследвате с дни, дестинацията предлага много възможности за забавление. Сред любимите на туристите дейности са гмуркането, сърфинга, СПА проедурите, наблюдаване на делфини и всякакви други водни спортове. 

Независимо дали изберете да се потопите в зимна приказка с Дядо Коледа например в Лапландия или си почивате на красивите малдивски плажове, едно е сигурно - “Планет травел център” ще се погрижи за незабравимо прекарване на новогодишната нощ.

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати