Новини Събития

Министърът на туризма ще кани немски журналисти и инфлуенсъри

   
Министърът на туризма ще кани немски журналисти и инфлуенсъри

Служебният министър на туризма д-р Илин Димитров се срещна с туристическото аташе на България в Германия Тихомир Патарински, за да обсъдят актуалната ситуация и представянето на дестинация България на немския пазар.
 
Двамата коментираха предприемането на активни маркетингови действия, свързани с организирането на експедиентски и журналистически турове, с помощта на които да се засили присъствието на България на един от водещите за нас пазари - пазар Германия. Постигнато е принципно съгласие група от 40 представители на германската асоциация на туроператорите да посетят България заедно с експедиенти и представители на най-влиятелното туристическо издание fvw, за да се промотира ударно дестинация България.
 
През есента се планира да бъдат поканени журналисти и инфлуенсъри, които да участват в отразяване на събития, свързани с медицински и СПА туризъм. Те трябва да представят готовността на страната ни за участие в здравни програми, културен и исторически туризъм, както и да се засили дейността за подготовка на успешен летен сезон през следващата година.


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати