Турагенции

Мистрал травел прави българска новогодишна програма в Доминикана

   
Мистрал травел прави българска новогодишна програма в Доминикана

Докато Европа се готви за студена и снежна Нова година, Доминиканската република подготвя уникален летен сезон. Дестинацията е в пика си в периода от октомври до май и предлага топло време и екзотика по време на българската есен и зима. Страната е място на красиви плажове, вечно слънце и дълги дни. Раят за всеки почитател на морските почивки. В последната година Доминикана несъмнено е сред най-популярните дестинации сред българите - както сред туристите, така и сред звездите. Тази Нова година няма да е изключение! 

Туроператорът “Мистрал травел” предлага уникалната възможност да посрещнете новата 2023 година, заобиколени от палми и море в компанията на Deep Zone, Галена, Тончо Токмакчиев, DJ Stenly, Фики и Краси Радков. С родните звезди ще успеете да се почувствате у дома си в другия край на света.

“Това е много интересна програма!”, коментира управителят на туроператора Борис Карагеоргиев. “Реално много от българите избират да не пътуват в чужбина конкретно за Нова година, защото си харесват нашите събирания и партита. За това местим партито в Доминикана. Предлагаме програма с български артисти, които всички познават и обичат”, допълни той.

„Мистрал травел“ предлага почивка в Доминикана в периода 27.12.2022 г. до 04.01.2023 г. с начална цена от 6247 лв. на човек. Тя покрива транспортни разходи - самолетни билети, летищни такси и 23 кг чекиран багаж и 10 кг ръчен, трансфер летище - хотел-летище в лицензиран климатизиран автобус, както и 7 нощувки в един от най-добрите хотели - Barcelo Bavaro Palace. "Това е хотел с дългогодишно, изпитано качество. Петзвездният комплекс е един от най-известните в Пунта Кана, а плажът към него е в топ 10 в световен мащаб. 80% от стаите гледат към морето, обслужването е на ниво - няма от както да се оплачеш", обясни Карагеоргиев. Към пакета е включено и изхранване на база all inclusive, както и достъп до 3 частни български партита с гореспоменатите артисти. Те ще вземат участие в следния ред: 

 

Туристите ще получат и медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с "Евро инс". На разположение ще е цялостно обслужване на български език по време на престоя. Към днешна дата Доминиканската република не изисква представяне на PCR или антигенен тест, но в случай, че това се промени, туроператорът няма да покрива този разход.

Кристално сините води на Доминикана предлагат много възможности за забавление. Независимо дали посетителите ще изберат да се препичат на слънце, да плуват и да се гмуркат с морските обитатели или да пробват различни морски спортове, то със сигурност преживяването ще е незабравимо. Срещу допълнително заплащане може да опитате някои от най-популярните активности в страната. “Мистрал травел” предлага посещение на Остров Саона, плуване с делфини в Манати Парк, zipline приключение и Coco Bongo. Една от най-популярните екскурзии на “Мистрал травел” е тази до Санто Доминго. Това е едно от най-любопитните места и най-старият град в двете Америки. Там могат да се видят колониални монументи от V век, първата катедрала, построена в Новия свят, националния президетски дворец и много други.

Пунта Кана идеално представя същността на Карибите. В североизточната част на Доминикана може да се открие всичко онова, което се свързва с латино културата: приказни плажове, гъсти палмови гори и цветна архитектура. Впечатление в страната несъмнено правят и хората. Местните винаги посрещат туристите с усмивка и винаги са готови да разкажат повече за държавата си.

Потопете се в тази уникална палитра от култура, архитектура и горещи нрави! Всяка Нова година може да прекарате на парти в България, но само веднъж може да посрещнете 2023 г. на един от най-красивите плажове на света, в компанията на най-големите наши изпълнители. А какъв по-добър старт на годината от екзотично пътуване, топли спомени и шоколадов загар?!

Йоана Шомова  



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати