Новини Хотели

Най-добрият all inclusive хотел в Европа се намира в Гърция

   
Най-добрият all inclusive хотел в Европа се намира в Гърция

Всяка година туристическият уебсайт Tripadvisor прави списък с най-добрите all inclusive курорти в Европа въз основа на милиони отзиви.
Победителите получават наградата Travellers' Choice. И тази година гръцки all inclusive курорт зае първо място - не само в европейската класация, но и в световен мащаб. Кой е той?Най-добрият all inclusive хотел в Европа се намира на гръцкия остров Кос, по-точно на тамошния полуостров Кефалос. От общо 1356 отзива на уебсайта за пътуване, курортът Ikos Aria почти изключително получава оценка „отличен“.

Луксозният 5-звезден комплекс се простира на 20 хектара на югозападния бряг на остров Кос, в началото на полуостров Кефалос. Според уебсайта си Ikos Aria разполага с общо 370 апартамента, стаи и бунгала, някои от които са разположени директно на пясъчния плаж.
Има също осем ресторанта, различни барове и няколко закрити и открити басейна. Хотелът предлага различни дейности за възрастни и деца, както и всякакви грижи за малките.

Но всичко има своята цена: нощувка в най-евтината, двойна стая с балкон започва от 280 евро. Най-скъпите места за настаняване - частни бунгала със собствен басейн точно на плажа - се предлагат от 870 евро на вечер. През високия сезон понякога е значително по-скъпо. Така че престоят в Ikos Aria определено не е евтин.

Въпреки това, много стаи и апартаменти вече са напълно резервирани през летния сезон.

Според гостите и техните отзиви в Tripadvisor, „това е красив хотел на едно от най-прекрасните места. Хотелският комплекс е безупречен, широкият пясъчен плаж е красив, водата е кристално чиста и гледката към острова е просто зашеметяваща“, пише един потребител.

„Пристигане, престой, заминаване, всичко е ПЕРФЕКТНО“, казва друг.

Преди всичко в отзивите многократно се споменават обслужването и дружелюбието на служителите.

Изглежда, че хотелската група е любима. Защото Ikos Dassia на остров Корфу и Ikos Olivia на Халкидики - два други курорта от същата група, заемат 2 и 3 място в класацията на Tripadvisor.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати