Новини Транспорт

Emirates ще подобри услугите и обслужването в самолетите си

   
Emirates ще подобри услугите и обслужването в самолетите си

Дубайската авиокомпания Emirates ще инвестира 2 млрд. долара за подобряване на изживяването на борда за пътниците. Подобрените услуги по време на полет ще бъдат за всички пътници, съобщиха от превозвача.

Въпреки, че пътниците в икономична класа може да не получават шампанско и хайвер, те ще могат да се насладят на услуги като нови менюта, подобрени места и стюардеси, които току-що са завършили обучение за гостоприемство от световна класа. Сред новите услуги на Emirates е „Нови вдъхновения, нови менюта“, които ще бъдат въведени за пътници в бизнес и икономична класа от 1 септември 2022 г.

Авиокомпанията обяви своите нови ястия на растителна основа за веганите или за всеки друг, който би искал да опита веганска храна на борда.

Според Emirates най-голямата инвестиция е модернизиране на интериора на флота на самолетите. Кабините на авиокомпаниите ще бъдат „преоборудвани с нови и претапицирани седалки, нови панели, подови настилки и други елементи“.

Пътниците в първа класа скоро ще се насладят на новото и уникално изживяване на Emirates - „Кино в небето“. Те ще могат да избират между 5000 канала в развлекателна система на авиокомпанията по време на полет, за да направят свой собствен филмов ден на борда, включително закуски, предлагани при поискване. Впечатляващото меню за закуски ще включва ролца от омар, едамаме, сочни бургери и разбира се, солени пуканки.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати