Новини Хотели

Нова българска платформа предлага резервации в къщи за гости

   
Нова българска платформа предлага резервации в къщи за гости

Най-новата българска платформа за резервации athomebg.eu набира популярност. Athomebg е онлайн резервационна система, която предлага настаняване в къщи за гости в цялата страна. „Имаме амбицията да се развиваме бързо и да се наложим на пазара като продукт, улесняващ и удовлетворяващ максимално клиенти и собственици на къщи за гости“, заяви през TravelNews Александър Димитров, основател на платформата.

Според него къщите за гости са уникален начин да преживееш конкретна дестинация и поради тази причина те заслужават своя собствена резервационна система. Избирайки къща за гости вместо хотел, може да се насладите на домашна, уютна обстановка и да се потопите в заобикалящата ви среда. Традиционно този тип настаняване предлага уединение,спокойствие, чист въздух, уникална локация, комфорт и уют. Клиентите търсят същото, плюс удобство и екстри, а Athomebg им дава точно това, посочи Димитров. С помощта на платформата лесно и интуитивно може да резервирате директно някоя от над 100-те къщи на различни места в България.

“Нашата мисия е да покажем всички красиви и уникални местенца в България, които непременно трябва да се посетят. Основният ни акцент е да представим най-доброто в най-добрите къщи за гости, за да направим и преживяването на потребителите ни максимално уютно и комфортно“, коментира Александър Димитров.

Процесът по публикуване на обяви също е улеснен максимално. Компанията предлага годишен абонамент в два асортимента. План PRO струва 120 лв. за една година, което включва позициониране на къщата както в платформата, така и във всички социални канали, фотозаснемане от екип на платформата, добавяне на къщата в Google maps и 5% комисион при резервация.

Другата опция е по-достъпна, на цена от 60 лв. Пакетът BASIC включва позициониране на къщата както в платформата и в социалните мрежи, както и 7% комисион при резервация. Компанията показва тенденция да се развива бързо и да се хвърля стремглаво към иновации, които биха подобрили услугата. Създателят споделя, че двигателната сила е желанието да показва красиви места в България. Той ще се стреми да постигне това като ангажира аудиторията си с интересни и полезни активности, както и с организирането на фотоконкурси с награден фонд. 

Друг начин да надградят себе си откриват и с новата разработка за сайта - рейтинг система не само за гостите, но и за собствениците. Така всеки може да оцени преживяването, а следващият наемател или наемодател да разгледа профила на отсрещния.

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати