Събития

Sofia Lights превръща парка Врана в магическа реалност

   
Sofia Lights превръща парка Врана в магическа реалност

Sofia Lights превръща парка "Врана" в магическа реалност от 1 до 8 септември - за втора поредна година. "Не пропускайте възможността да се разходите сред четирите впечатляващи светлинни инсталации", каза заместник-кметът на София Мирослав Боршош, цитиран от Столичната община. Трите нови инсталации "Мегалит“, "Присъствие“ и "Светулки“ бяха представени лично от техния автор – продуцента и визуален артист Ясен Гешев. "Невидимите нишки“, спечелила интереса на публиката в първото издание на Sofia Lights, ще може да се види и тази година.
Началото на събитието във вечерите от 1 до 8 септември е от 21:00 ч. Последните посетители ще могат да влязат до 00:00 ч., а инсталациите ще изгасват в 00:30 ч. Инсталациите нямат начало и край, няма сценарий, който да се следва - за посетителите няма необходимост да пристигат точно в 21:00 ч., могат да планират своето посещение до полунощ.
Столична община осигурява за автобус 505 по маршрута от Орлов мост до парка "Врана" с три междинни спирки - хотел "Плиска“, УМБАЛ "Св. Анна“ и метростанция "Цариградско шосе". Лични автомобили може да се паркират по протежение на бул. "Цариградско шосе" в указаните за целта зони. 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати