Новини Хотели

Хотел Hersonissos Village на Крит впечатлява българите с уникални гледки

   
Хотел Hersonissos Village на Крит впечатлява българите с уникални гледки

Хотел Hersonissos Village в малкия курорт Херсонисос на остров Крит в Гърция е един от любимите на българските туристи, заяви за TravelNews Ивайло Дилов, екскурзовод от туроператора "Абакс". Той е с къщички, разположен на хълм и е с една от най-хубавите гледки към залива. Комплексът е част от веригата Hersonissos Hotel Group. Разположен е на 25 км от град Ираклион, на 1 км от град Херсонисос, на 600 м. от плажа, на възвишение, от което се разкрива изключително красива гледка. Семействата с малки деца, както и хората с двигателни проблеми, трябва да имат предвид, че до плажа има слизане по възвишение и стълби. Хотелът е построен в типичен критски стил през 1989 година, но е реновиран, много добре поддържан и чист. Състои се от една сграда и отделни къщички с общо 160 стаи.
Работи по системата all inclusive. В стаите има вана или душ кабина, тераса, индивидуален климатик, телефон, телевизор, сателитна ТВ, мини-бар, сейф (платено), почистване на стаята – ежедневно, смяна на спално бельо – 2 пъти седмично. В комплекса има 2 ресторанта, бар, 2 басейна, снек бар, мини-маркет, химическо чистене, лекарски кабинет, зала с игри, фитнес център, паркинг. Има игрища за волейбол, мини-футбол, мини-голф, тенис на маса, тенис корт, баскетбол. 
За децата има детски басейн с прясна вода, детска площадка и стая за игра.

Близкият плаж е частично с пясък и каменист, като се намира на 600 м от хотела. Шезлонгите и чадърите се заплащат. Комплектът от 2 шезлонга и един чадър е 10 евро. Разбира се, разполага и със свободна зона. Зад плажа има заведение, което предлага храна и напитки. Фрапе и вода излизат 2.50 евро.

Мирослав Иванов, Крит



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати