Хотели

Световната верига Hyatt ще отвори пет нови хотела в България

  11.09.2022 17:14  
Световната верига Hyatt ще отвори пет нови хотела в България

Американската хотелиерска компания Hyatt Hotels Corporation заяви, че възнамерява да разшири портфолиото си с пет ол инклузив курорта в България. Планираните курорти ще бъдат разположени в Слънчев бряг и Обзор по българското черноморско крайбрежие, съобщи Hyatt в прессъобщение в четвъртък, пише SeeNews.

Очаква се курортите да отворят врати през 2023 и 2024 г. и ще се управляват от местния партньор на Hyatt - Тера Тур Сервиз ЕООД.

Сайтовете ще се преименуват на съществуващите марки Secrets Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas и Alua Hotels & Resorts след значителни реновации.

Крайбрежните курорти ще бъдат част от новото глобално портфолио на Hyatt Inclusive Collection, което се състои от различни луксозни ол инклузив курортни марки. Разширяването ще отбележи навлизането на Inclusive Collection в трета европейска страна, след Испания и Гърция.

Българската фирма "Тера тур сервиз" е собственост на Васил Златев, баща на Валентин Златев, бивш генерален директор на "Лукойл България". Доскоро нейните хотели бяха част от друга световна верига - RIU.

Мирослав ИвановАнкета

Къде ще пътувате за Коледа и Нова година?


Резултати