Новини Хотели

Secrets, Dreams, Alua и Breathless са новите марки хотели на Hyatt в България

  12.09.2022 13:41  
Secrets, Dreams, Alua и Breathless са новите марки хотели на Hyatt в България

Пет хотела с близо 2 000 стаи, разположени в две от най-популярните дестинации на Българското Черноморие – Слънчев бряг и Обзор, ще станат част от портфолиото на Hyatt Inclusive Collection догодина, съобщиха от международната верига. Hyatt Hotels Corporation обяви плановете си за разширяване на Hyatt Inclusive Collection – новото глобално портфолио на веригата, съсредоточено във ваканционния сегмент, с пет all-inclusive хотела в България. По-малко от година след придобиването на Apple Leisure Group (ALG), водеща платформа за управление на брандирани курортни хотели, Hyatt продължава да укрепва лидерската си позиция в луксозния all-inclusive туристически сегмент. Планираното разширяване допълнително демонстрира силата и репутацията на all-inclusive брандове на Hyatt, разраствайки се извън Америка с цел привличане на различни групи туристи, търсещи впечатляващи all-inclusive изживявания.
След съществено обновление, през 2023 г. и 2024 г. all-inclusive хотелите, управлявани от Тера Тур Сервиз ЕООД, ще отворят врати под брандовете Secrets Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas и Alua Hotels & Resorts. Добавянето на петте крайбрежни курорта представлява поредния важен етап в глобалната експанзия на бранда Hyatt и ще отбележи навлизането на Inclusive Collection в трета европейска страна след Испания и Гърция.
„Планираното привличане на тези нови хотели затвърждава бързото развитие на нашите брандове в европейските дестинации“, каза Хайме де ла Мата, старши вицепрезидент по развитието за EMEA в ALG. „Тези пет хотела ще представят по подходящ начин нашите брандове в дестинация, която бързо набира популярност сред туристите от ключови пазари като Обединеното кралство, Германия и Чехия", допълни той. 
Вече познатото в Америка и Европа неповторимо изживяване, характерно за Secrets Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas и Alua Hotels & Resorts, ще отличи разположените на първа линия в Слънчев бряг и Обзор пет all-inclusive хотела, затвърждавайки имиджа на България като една най-добрите плажни дестинации в Европа. След реновация четири от хотелите ще бъдат отворени под новите брандове през лятото на 2023 г., а петият се очаква да отвори врати през 2024 г. Имотите включват:
 
1. Secrets Sunny Beach Resort & Spa – Разположен в Слънчев бряг на границата със Свети Влас, след ребрандиране и проект за обновяване ще продължи да посреща, както и досега, само гости, навършили 18 години (adults only) в своите 335 стаи. 
 
2. Dreams Sunny Beach Resort & Spa – Разположен в непосредствена близост до Secrets Sunny Beach Resort & Spa, хотелът разполага с 597 стаи и ще се погрижи за семейния сегмент от висок клас.
 
3. Alua Resort Helios Bay – Хотелът предлага 318 стаи в идеална среда за семейства, двойки и групи, търсещи ваканция в спокойна и ексклузивна атмосфера на първа линия на плажа в Обзор.
 
4. Alua Sun Helios Beach – Със своите 191 стаи, хотелът, разположен на морския бряг в Обзор, ще предлага първокласен ол инклузив продукт и превъзходни съоръжения на открито..
 
5. Breathless Resort & Spa – Разположен в центъра на Слънчев бряг, хотелът разполага с 395 стаи и ще отвори врати след внушителен проект за обновяване, който се очаква да приключи през 2024 г.
 
„Развълнувани сме, че успяхме да привлечем брандовете от Inclusive Collection на Hyatt в България и така да затвърдим Българското Черноморие като привлекателна ваканционна дестинация с непрекъснато нарастваща популярност. С това партньорство ще можем да представим най-високото качество на all-inclusive продуктa на взискателните български и чуждестранни гости. Радваме се, че работим с опитен и иновативен партньор, който ще ни помогне да развием още нашите хотели в страната“, каза Лъчезар Тодоров, изпълнителен директор на Тера Тур Сервиз ЕООД.
„Тера Тур Сервиз и Hyatt си сътрудничат успешно от откриването на Hyatt Regency Sofia през 2020 г.. Сега имаме удоволствието да работим с тях по ре-брандирането на тези пет знакови черноморски хотела и така да предоставим колекцията Inclusive на досегашните гости, членовете на World of Hyatt и новите потребители“, каза Такуя Аояма, вицепрезидент по развитието, EAME, Hyatt. 
Членовете на World of Hyatt вече могат да се насладят на предимствата на програмата, включително печелене и осребряване на точки, в луксозните курорти Inclusive Collection в дестинации като Мексико, Коста Рика, Колумбия и Карибите. Очаква се курортите Inclusive Collection в Европа да се включат в World of Hyatt до края на 2022 г. 
 

Тера Тур Сервиз ЕООД

Тера Тур Сервиз е създадена през 1992 г. в България. С осем хотела и курорта, вариращи от три до пет звезди, с повече от 2 500 стаи, управлявани от международно известни хотелски брандове, компанията е една от най-големите в този сектор на българския пазар. Компанията притежава и управлява голф игрище пар 72,  с 18 дупки и няколко ловни резервата в цялата страна.

 

Hyatt Hotels Corporation

Hyatt Hotels Corporation, със седалище в Чикаго, е водеща глобална компания за хотелиерство, ръководена от целта си – да се грижи за хората, за да могат да бъдат най-добрите. Към 30 юни 2022 г. портфолиото на компанията включва повече от 1150 хотела и all-inclusive имота в 72 държави на шест континента. Предложението на компанията включва марки в Timeless Collection, включително Park Hyatt®, Grand Hyatt®, Hyatt Regency®, Hyatt®, Hyatt Residence Club®, Hyatt Place®, Hyatt House® и UrCove; безграничната колекция, включително Miraval®, Alila®, Andaz®, Thompson Hotels®, Hyatt Centric® и Caption by Hyatt; Независимата колекция, включително The Unbound Collection от Hyatt®, Destination от Hyatt™ и JdV от Hyatt™; и колекцията Inclusive, включително Hyatt Ziva®, Hyatt Zilara®, Zoëtry® Wellness & Spa Resorts, Secrets® Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas®, Dreams® Resorts & Spas, Vivid Hotels & Resorts®, Alua Hotels & Resorts® и Sunscape® Resorts & Spas. Дъщерните дружества на компанията управляват програмата за лоялност World of Hyatt®, ALG Vacations®, Unlimited Vacation Club®, услугите за управление на дестинации Amstar DMC и технологичните услуги Trisept Solutions®.