Новини Транспорт

Turkish Airlines със специална промоция за полетите си от София

   
Turkish Airlines със специална промоция за полетите си от София

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече дестинации от всяка друга, стартира специална промоция за самолетни билети от София до редица атрактивни дестинации в няколко континента. На преференциални цени са полетите до много страни в Азия, Африка, Европа, Северна и Южна Америка. Цените започват от 179 евро и включват всички такси. Пътуващите ще могат да закупят билетите на промоционални цени в периода 12 – 22 септември. Специалните оферти са за период на пътуване от 1 ноември 2022 г. до 31 март 2023 г.

Със специалната си оферта Turkish Airlines дава шанс на още повече любители на пътешествията не само да се насладят на високото качество на обслужването на борда, но и да разгледат и опознаят някои от най-вълнуващите и екзотични места в Африка и Азия, като например Тунис, Република Сейшели, Шри Ланка. Те впечатляват туристите с великолепни плажове, спираща дъха природа и богата история. Авиокомпанията предлага и голямо разнообразие от полети до очарователни европейски столици като Лисабон, Амстердам, Берлин, както и космополитни градове в страната на неограничените възможности САЩ, сред които Бостън, Сан Франциско, Сиатъл.

Безопасността, както на пасажерите, така и на екипажа на Turkish Airlines е основен приоритет на авиокомпанията, затова тя е взела всички необходими мерки, за да осигури безпроблемното пътуване на своите клиенти. Самолетите на Turkish Airlines преминават през цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет, следвайки препоръките на националните и международните авиационни власти. Допълнително Turkish Airlines предоставя на всички пътници безплатни комплекти с продукти за лична хигиена, а въздухът на борда се пречиства постоянно с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA). Повече информация за пълния набор от мерки, които взема авиокомпанията, може да бъде открита на официалния ѝ уебсайт тук.

За повече информация за специалната промоция или за да резервирате своите билети, моля, посетете www.turkishairlines.com или се свържете с вашия туроператор.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати