Новини Събития

Германски журналисти са на посещение в България

   
Германски журналисти са на посещение в България

От 12 до 16 септември група германски журналисти са на посещение по българското Черноморие по покана на Министерството на туризма и организирани от Националното туристическо представителство в Берлин. Програмата обхвана посещения на различни културно-исторически обекти по северното и южното Черноморие, с представяне на възможностите за СПА и уелнес туризъм, винени дегустации, гурме и атракциони, свързани със свободното време на туристите – разходки с корабчета, голф и др. 
Информационният тур е част от усилията на Министерството на туризма да популяризира възможностите за алтернативни форми на туризъм в крилата на сезона и запознаване на германската аудитория с тях.
Обиколката приключва днес, като допълнителни акценти в програмата са 50 години от откриването на Варненския халколитен некропол, остров св. Анастасия в Бургас, тракийската гробница в Поморие, старите градове в Созопол и Несебър, Балчик, както и курортните комплекси Слънчев бряг, Златни пясъци, Албена и Св.Св. Константин и Елена.


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати