Заведения Новини

Bohemian hall отваря в София

   
Bohemian hall отваря в София

Най-после в сърцето на София отвори врати първият по рода си food hall, съобщава Goguide.bgРайското кътче за всички фууди ентусиасти, експерти и абсолютни маниаци на добрия вкус е на перфектната локация – улица „Георги С. Раковски“ 116. Това е идеалният център на София на ъгъла на ул. „Г.С. Раковски“ и пл. „Славейков“, като Bohemian Hall e разположен в сградата на някогашния хотел Севастопол, любимо място за срещи и запознанства на столичани. Представи си високи тавани, много пространство, страхотен интериор и класически стил, напълно в синхрон с духа на стара София, плюс изумителна храна. Защото както казва любимият ни Никос Казандзакис – „Брей каква машина е човекът! Туряш й хляб, вино, риба, репички и излизат въздишки, смях и сънища. Фабрика!“.

Концепцията на мястото е ръководена от страстта на организаторите да дадат на София перфектния food hall, който е най-бързо растящият и набиращ широка популярност формат на мeста за хранене, предлагащ разнообразие от кулинарани преживяния в динамична и неформална обстановка. Тук те очаква богат избор от кулинарни емоции, а всеки, който търси ранно кафе и закуска, тейкауей обяд с колеги, уикенд брънч или вечеря с приятели и семейство с приятна музика и напитки може да открие своето специално място.

Bohemian Hall предлага прецизна селекция от интернационални кухни, целящи да задоволят всеки вкус. Небцето ни прави пълно околосветско пътешествие с всичко, което може да опитаме на място – впечатляващите гурме пици и сандвичи на Olio D’oliva, страхотните супи и street food предложения на Bash2Go, автентичната японска кухня на SushiTime, новия прочит на българска и чуждестранна кухня на The Flying Pig и шеф Веселин Чавдаров, сладките изкушения на Cakey Bakey, изумителните хавайски специалитети на Honu Hawaiian BBQ и техните Honu pokè bowls по авторски рецепти, както и кремообразния хумус, с велики пита-сандвичи, фалафели, шакшука, лабне с табуле и арабска салата на hummusbar.

Добавяме още приятелите ни Juliano’s, които са майстори на италианските изкушения, прясна паста и домашни сосове, Don Fernandez, които ни дават тексаско-мексиканска храна с европейска нотка, подходяща за всеки вкус, както и Hambar Premium Street Food под вещото ръководство на Стоян Сейменски. Те радват сетивата с най-добрите бургери, хотдог, сандвичи, ребърца, картофки и всичко, на което небцето ти казва голямо ДА! Подсказваме и за невероятното кафе, крафт бира, вино, аперитиви и коктейли на Canary Cafè & Bar, както и за богато разнообразие от различни вкусове bubble tea на чудният Virtuoso Bubble Tea. Тук са и легендарните Палачинкарница Тиган, които не пропускаме, а теб съветваме да зарадваш себе си с поне едно от тези страхотни възможности за кулинарен кеф. Освен храната не забравяме да ти кажем, че

Bohemian Hall е дом на добрия вкус по всички възможни начини – тук освен стилен дизайн ни очакват още готина музика и разнообразие от арт събития, за които нямаме търпение.

Селекцията от видове кухни на място ни предлага богат избор от най-предпочитаните храни – за всеки по нещо от всички краища на света. Ястията могат да се комбинират, има предложения за всяка част от деня, а кулинарният микс ще се обновява периодично, така че тръпнем в очакване за всяка сезонна изненада и нова кулинарна дестинация, която ще може да опитаме.

Bohemian Hall е истинска наслада за небцето и душата, затова – не ги пропускай!



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати