Новини Турагенции

Мистрал травел организира новогодишни програми в Сърбия

   
Мистрал травел организира новогодишни програми в Сърбия
  Hyatt

Още през септември мнозина започват да се оглеждат за подходящото място за празнуване на Нова година. Предложенията вече валят и изглежда доста българи ще изберат да празнуват в чужбина. Дългият път обаче не е опция и не се вписва със забавленията. Затова програмите в съседните държави са силно предпочитани. Белград е една от най-популярните дестинации за парти туризъм на Балканите, а в съчетание с празника купонът е гарантиран!  

Поради тази причина туроператорът “Мистрал травел” организира специална новогодишна екскурзия до сръбската столица. Компанията предлага 4-дневно празненство в компанията на  DJ DAMYAN и Яворчо, както и на голяма сръбска звезда - изненада. Управителят на туроператора Борис Карагеоргиев сподели: “Макар, че е относително рано, има огромен интерес. Очакват се над 700 българи и ще стане невероятно парти!”.  

Цените започват от 439 лв. на човек и включват 3 нощувки в хотел по избор на клиента, закуски на блок маса в ресторанта на хотела, представител на агенцията по време на целия престой и цялостна организация на новогодишната нощ. Туроператорът има 10-годишен опит в организирането на новогодишни екскурзии в Сърбия и това ги прави същински експерти в района. Поради тази причина и опциите за настаняване са в луксозни хотели, които гарантират най-висок клас обслужване. Българите могат да изберат между 4-звездния In Hotel и 5-звездния Hyatt Regency Belgradе. Веригата е със световен статус и името и се е превърнало в синоним на изискаността и класата.  

Ресторантът, който “Мистрал травел” са подбрали, също е един от най-престижните в града. Sest Topola e в топ листата на 10-те най-известни ресторанти в Белград и предлага елегантност, настроение с жива музика и включени напитки без лимит в новогодишната нощ. Менюто е изключително богато и всеки ще открие нещо по собствен вкус. Кувертите са между 75 и 90 евро за възрастен на база дали гостите изберат да са в по-шумната или в по-тихата част на ресторанта.  

Използването на личен транспорт е един от най-големите плюсове на програмата. Всеки може да пътува в удобно за него време и да разпредели престоя си. Туроператорът успява да съчетае организираната екскурзия със свободата перфектно. Получава се най-доброто от двата свята!  

Ако Белград ви се струва прекалено далеч, “Мистрал травел“ има предложение и за друга парти дестинация в Сърбия. Пирот е само на 104 километра от София и идеална възможност за всеки, който иска само една или две нощувки покрай Нова година. Цените започват от 269 лв. на човек с включена новогодишна вечер в хотел Dijana на 31.12.2022 с участието на RITMICO BEND с изпълнител Martin Nedeljkovich, една от звездите на “Zvezde Grande” 2022! 

Забавлението е гарантирано с тези атрактивни предложения! Запазете балканския дух с родни ритми, вкусна храна и нашенски традиции. Купонът ще е на макс с жива музика от топ изпълнители и със сигурност ще даде силен старт на 2023 година. 

Йоана Шомова 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати