Събития

България ще бъде страна-партньор на туристическо изложение в Азербайджан

   
България ще бъде страна-партньор на туристическо изложение в Азербайджан

България ще бъде страна – партньор на международното туристическо изложение Azerbaijan International Travel and Tourism Fair /AITF/ в Баку, Азербайджан. Събитието ще се проведе в периода 25 - 27 април 2023 г., съобщиха от Министерството на туризма. Статутът включва участие с национален щанд, както и редица рекламни и комуникационни активности, представящи туристическа дестинация България.

AITF e най-голямото международно туристическо изложение, което се организира в Азербайджан. Получило статут на водещо международно изложение в Кавказкия регион, то отразява общата картина на съвременния туристически пазар в региона, като създава пълна платформа за азербайджанските и чуждестранни експерти, които представят последните тенденции в областта на пътешествията, деловия туризъм, балнео и спа и приключенски туризъм.

Изложението се организира и провежда с официалната подкрепа на Министерството ва културата и туризма на Република Азербайджан, на Световната организация по туризъм, на Националната конференция на предприемачите на Азербайджан и на Международната организация на туристическите изложения.

Габриел Драгиев



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати