Хотели

Hubertus е новото бижу на Доломитите

   
Hubertus е новото бижу на Доломитите

Италия е страна, която привлича туристи от цял свят по много причини. От скоро към тях може да добавим още една - луксозния хотел Hubertus в Доломитите, пише Ей Би Си.

Това кътче, което е събрало в едно красотата на природата и на човешкия ум, ще ви плени. То е олицетворение на спокойствието, комфорта и лукса. Можем дори да го наречем магическо, тъй като стои между небето и земята, кацнало върху Доломитите.

На разположение на гостите на Hubertus има грандиозен спа център, където можете да се отпуснем, докато съзерцавате цялата необятност, която ни заобикаля. Хотелът ви пренася в различен свят, благодарение на факта, че всеки един милиметър от дизайна му е планиран с точността на перфекционист.

Има уютни салони, стаи и апартаменти с модерно обзавеждане. В ресторанта ви очакват вкусни ястия и смели кулинарни изкушения, а в спа центъра може да си изберете процедура по свой вкус.

Към това добавете седмична програма с предложения за гостите - разходки в планината, професионални гидове, различни видове туризъм, ски, колоездене и др.

Цените на стаите според типа им варират от 185 до 303 евро на човек на вечер.

Едно от най-вълнуващите неща в Hubertus е външният басейн. Именно той го направи много популярен в социалните мрежи.

Sky Pool, или перлата в короната, както ще го срещнете, е уникален. Буквално плувате над бездна.

Платформата с дължина 25 метра и имате усещането, че летите в небето. Междувременно може да съзерцавате долините, които остават в краката ни през стъкленото му дъно. За максимален комфорт водата целогодишно е с температура 33ºC.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати