Заведения Новини Хотели

Известни шефове организират авторска вечеря в Грифид хотел Вистамар

  03.10.2022 16:06  
Известни шефове организират авторска вечеря в Грифид хотел Вистамар

На 5 Октомври, Грифид Хотели, по идея на един голям ентусиаст - Петър Йоргов, с безкомпромисното домакинство на уникалния Хотел Вистамар и подкрепа на идеята от Григор Фиданов, организират авторска вечеря Grifid Chefs и Приятели. Това съобщиха за TravelNews от комплекса. Запомнящ се финал на сезон 2022 с който със самочувствие и професионализъм, заявяваме,че сме сред най-добрите вдъхновители, учители и мечтатели, обясниха от хотелската верига.
В уникалната дизайнерска urban jungle атмосфера на ГРИФИД Хотел Вистамар, Асове на кулинарното изкуство в бранша споделят една обща ГРИФИД Кухня, за да представят авторско 7 степенно меню: Преподаватели по кулинарни техники, работили в ресторанти със звезди Мишлен, Елисейския дворец, носители на престижни трофеи, професионалисти с респектиращи автобиграфии. Всички, те - вдъхновители и ментори на младите хора с обща страст - Кулинарията.
Опит и професионализъм от Големите, за вдъхновение и мотивация на Младите! Сред известните шефове ще бъдат Кристоф Доверн, Фредерик Гуто, Желязко Каракашев, Лор Талон, Митхат Денизедалан, Симона Костадинова, Петър Йоргов и ученици от ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров" - гр. Варна.
ГРИФИД кулинарна Академия, ГРИФИД Хотели, няма търпение да посрещне нови надежди и попълнения, които има от кого да се научат. „Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги вдъхнови и научи да копнеят за огромното и безкрайно море.", казва собственикът на ГРИФИД хотели Григор Фиданов.
 
Димо Христов