Новини Хотели

InterContinental събра управителите си за Европа на мащабна среща в София

  06.10.2022 11:01  
InterContinental събра управителите си за Европа на мащабна среща в София

Една от най-големите международни хотелски вериги - ІntеrСоntіnеntаl Ноtеlѕ Grоuр (ІНG), събра генерални мениджъри и лидерския екип от Източна Европа в InterContinental Sofia за първи път след пандемията от ковид. Специален гост на събитието беше Карин Шепaрд - управляващ директор на веригата за Европа, която откри конференцията заедно с Живко Иванов - директор „Управление на активи” в „Галакси Инвестмънт Груп“.

„Срещата с лидерския екип и генералните мениджъри от Източна Европа  в хотел InterContinental Sofia беше удоволствие, което си струваше усилията на всички участници. Екипът на хотела ни предостави истинско гостоприемство и грижа. Щастлива съм, че имахме възможността да обсъдим визията, страгегията и всички вълнуващи планове за бъдещото развитие на IHG“, каза Карин Шепард.

Живко Иванов от „Галакси Инвестмънт Груп“ коментира успехите на хотела и възможностите, които предоставя на своите гости. „Утвърден бизнес модел на компанията ни е да инвестира в проекти с потенциал, а InterContinental Sofia е точно такъв за България. Стъпването на бранда у нас предложи на туристите в страната ни петзвездни услуги на световно ниво. Само за 4 години хотелът в София се превърна в регионален център на веригата за Балканския полуостров и може да се похвали с 21 международни награди“, сподели той.

 

InterContinental Sofia, който е част от InterContinental Hotels Group (IHG®), е собственост на водещата българска инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп“. Той се намира в caмoтo cъpцe нa cтoлицaтa – на площад „Hapoднo събpaниe“ 4, и пpeдocтaвя спиращи дъxa глeдĸи ĸъм храма „Cв. Aлeĸcaндъp Heвcĸи“ и Bитoшa.

След постиженията си през последните години InterContinental Sofia получи възможността да бъде домакинна знаковото събитие с международен мащаб, привличайки в София най-добрите професионалисти от хотелския бизнес в региона.

 

IHG Hotels & Resorts е световна хотелска верига, чиято цел е да предоставя истинско гостоприемство. Със семейство от 17 отделни хотелски марки и лоялната си програма IHG One Rewards, IHG има над 6000 отворени хотела в целия свят и в повече от 100 държави.Анкета

Къде искате да пътувате през новата 2023 г.?


Резултати