Транспорт

България Еър получи отличие за популяризирането на туризма

   
България Еър получи отличие за популяризирането на туризма

По случай Световния ден на туризма в присъствието на служебния министър Илин Димитров бяха връчени годишните награди на сп. „Дестинация България“за добри практики в областта на туризма.

На 30 септември официално събитие в сградата на Министерство на туризма събра представители на общини, мениджъри и инвеститори от цялата страна, където бяха наградени за работата си през годината в различни категории.

В качеството си на национален превозвач „България Еър“ беше отличена с грамота за принос в развитието и популяризирането на българския туризъм. Тазгодишното честване на Световния ден на туризма премина под темата „Преосмисляне на туризма“. Представителите на бранша, присъстващи на събитието споделиха в своите изказвания, че последните 3 години са били изключително предизвикателни за туризма, но работят за възвръщането на нивата от 2019-та година.

От своя страна представителите на „България Еър“ споделиха пред гостите на събитието, че авиокомпанията ще продължава усилията си по предоставянето на комфортно и сигурно пътуване за всички туристи по своите директни линии.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати