Новини Събития

Зала за събития Ариана е новото предложение в София

   
Зала за събития Ариана е новото предложение в София

Зала за събития  „Ариана" е разположена в центъра на София, в сърцевината на емблематичното езеро „Ариана", на самостоятелно островче. Лесно за комуникация местопoложение, но същевременно красив градски оазис , заобиколен от зеленина, придаваща усещане за спокойствие и магнетична близост с природата. Екипът от професионалисти е изцяло на Ваше разположение, за да направи празника Ви незабравим и неповторим.

Вашите идеи, Вашите желания и Вашият вкус са приоритет за нас. Ще превърнем всяко Ваше събитие в приказката, за която мечтаете. Истинско усещане за стил, удовлетвореност на клиента и прецизност към всеки детайл, това сме ние, Зала за събития „Ариана".

Зали:

Зала за събития „Ариана" разполага с две вътрешни зали и външна лятна градина. Основната зала е огряна от слънчеви лъчи денем, ефектни светлини нощем. Предлага превъзходен комфорт и уют,  съчетан от модерен и съвременен дизайн. Заобиколена от зеленина и растителност, дневните слънчеви лъчи галят през високите френски прозорци и откриват прелестна гледка към езерото „Ариана". 

Интериорът е съчетание между модерен дизайн и арт изкуство. Красиви интериорни съчетания на осветление и мебелировка. Изградена е напълно оборудвана и модернизирана сцена за изпълнения на живо и презентации. Мултимедия изцяло на Ваше разположение.

Подходяща за сватби, конференции, семинари, частни мероприятия, детски партита, рождени дни и всякакъв тип лични и обществени събития. Капацитетът на основната зала е 180 седящи места.

Малката зала е изцяло изградена с френски прозорци и подвижен покрив, което позволява цялостно откриване за помещението през пролетно-летния сезон. Предлага естетика и великолепие в сърцевината на езерото „Ариана". В стилната  и изискана обстановка, нашите гости могат да се насладят на лукс , но да усетят и топлина и уют. Дискретна атмосфера както за частни ВИП събития , така и открити ежедневни събития. 

Капацитетът на малка зала е 60 седящи места. Лятната градина е изцяло под открито небе. От всички страни е обградена с растителност и зеленина. Подходяща да посрещнете Вашите гости под звездите. Гледката е изцяло към езерото „Ариана". Усеща се спокойствие и близост с природата. Модерна мебелировка и превъзходно осветление. Капацитетът на лятна градина е 200 седящи места.

Услуги , които предлагат:

* Екип от професионалисти, готови да изпълнят всички Ваши желания и мечти за Вашето уникално и изтънчено събитие.

* Перфектна и модерна мебелировка за всякакъв повод.

* Професионална мултимедия за семинари и конференции.

* Напълно оборудван бар.

* Професионално осветление и озвучаване на помещенията.

* Шоу програма с изпълнители на живо ,за всеки вкус и музикален стил.

* Професионален екип декоратори за Вашите приказни украси.

* Кетъринг за всеки вкус и предпочитания, както и екип от професионални готвачи.

* Екип от професионални сервитьори, които да се грижат за Вас по време на приказния Ви повод.

* Детски аниматори и програма за най-малките гости на зала за събития Ариана. 

Заповядайте на Дните на отворените врати на 15-ти и 16-ти октомври, където ще можете лично да се докоснете и да усетите атмосферата на това приказно място в центъра на София и да получите повече информация от екипа на Ariana Hall Event Center.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати