Хотели

Гай Ричи строи луксозен ваканционен лагер за милионери

   
Гай Ричи строи луксозен ваканционен лагер за милионери

Лов, дегустации на реномирани пивоварни на място, кратки пътувания със самолет, и много приключения за разглезени, известни и свръхбогати туристи. Точно такъв лагер смята да изгради режисьорът Гай Ричи. Луксозното място, разположено в имението Ашкомб в Уилтшир, на по-малко от 40 км от Солсбъри, ще разполага с 11 разкошни къщички на брега на две изкуствени езера, съобщава Eurоnews. Ричи наследи имота след развода с Мадона и сега смята да го превърне в успешно бизнес начинание. В щастливите си дни двойката възнамеряваше да прекарва дълги романтични дни и нощи в имението, в което инвестира 9 милиона паунда през 2001 г.

Снимка: Getty Images

Гостите несъмнено могат да очакват лукс на висота и, разбира се, това няма да им струва евтино. Ричи твърди, че управлението на първокласното имение на ден струва 15 000 паунда (17 000 евро).

"За тази сума стандартът на настаняване, храната, състоянието на дивеча, качеството и разнообразието на развлеченията трябва да бъдат на все по-високо ниво", казва той.

За да осигури пълен комфорт на гостите си, режисьорът купува и живописното летище Комптън Абас в непосредствена близост до обширното си имение. Съвсем скоро се очаква да пристигнат и първите звездни гости, а дали сред тях ще бъде и Мадона, остава загадка.

И докато милионерите се подготвят за "детския" си лагер, вече се предлагат четири алтернативни, които са не по-малко интересни, а приключението е в пъти по-евтино.

Centre Parc Sherwood forest, Великобритания

Снимка: iStock by Getty Images

Тази популярна верига от ваканционни курорти в Обединеното кралство посреща повече от два милиона посетители всяка година. Гостите на оригиналния парк Sherwood forest се настаняват в дървени къщички в горски местности и могат да участват в повече от 200 дейности на закрито, на открито и във водни спортове. Може и да не успеете да ловувате, но компанията обещава незабравимо наблюдение на птици в дивата природа.

Landal Wirfttal, Германия

Landal GreenParks е европейска мрежа от ваканционни селища с местоположения в Нидерландия, Австрия, Белгия, Чехия, Дания, Германия, Унгария, Швейцария и Обединеното кралство. Landal Wirfttal е разположен в зашеметяващата природа на Айфел в Германия, близо до белгийската граница. Дейностите включват стрелба с лък, миниголф и ориентиране, съчетани със солидна развлекателна програма за деца.

Roompot Kustpark Тексел, Нидерландия

Roompot Kustpark Texel - един от многото лагери "Roompot" в Европа - се намира до холандския морски курорт De Koog. Красивият архипелаг от фризийски острови в Северно море е известен с дивата си природа и разходките по кални площи. Посетителите могат да обикалят с велосипеди островите и да се насладят на традиционна холандска храна.

Domaine des Naiades Eurocamp, Франция

Всяка година над 500 000 души посещават Еврокамповете - които варират от курорти до къмпинги със самостоятелно настаняване. Популярен къмпинг е Domaine Des Naiades - голям горист парк близо до Порт Гримо на Лазурния бряг. Лагерът е само на 900 метра от плажа и разполага с плувен басейн с олимпийски размери.

Снимка: iStock by Getty Images


Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати