Новини Транспорт

WIZZ Air пусна промоция днес на полети само за 19.99 евро

   
WIZZ Air пусна промоция днес на полети само за 19.99 евро

Wizz Air, най-бързо развиващата се и най-устойчива нискотарифна авиокомпания в Европа,предлага днес супер изгодни цени от 19.99 евро* за избрани полети. Промоцията е валидна за всички пътници и пътуванията трябва да бъдат осъществени до 31 март 2023 г. За да се възползват от специалното предложение, клиентите трябва да направят резервация днес до полунощ на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Към момента у нас Wizz Air предлага редовни полети от София, Пловдив, Варна и Бургас.

Ако искате да си подарите чудесна почивка, да си гарантирате приказни коледни празници или вълнуващо начало на 2023 г., днес е моментът да посетите wizzair.com.Немските градове Франкфурт, Мюнхен, Нюрнберг са любими дестинации за много туристи през зимния сезон заради очарователните коледни базари. Там ще се потопите в празничната атмосфера като се насладите на типични и разнообразни местни лакомства и деликатеси и разгледате ръчно изработени стоки. Лондон пък е един от най-оживените градове през всички сезони, който пленява с изобилие от забележителности и интересни атракции, сред които каране на кънки на ледената пързалка в Хайд парк и запалването на коледната елха на Трафагар Скуеър.

Която и дестинация да решите да посетите, имайте предвид, че страхотната оферта на WIZZ за избрани полети на промо цени от 19.99 евро е валидна само днес, 18 октомври, до полунощ. Не губете време и направете резервация още сега на wizzair.com или през мобилното приложение на авиокомпанията, за да си подарите мечтаната ваканция. 

За да гарантира комфортно пътуване за своите пътници, Wizz Air предлага богато портфолио от разнообразни дестинации и услуги. За пълно спокойствие авиокомпанията препоръчва на пътниците да резервират билети с услугата WIZZ Flex. С нея клиентите могат да отменят полета си до три часа преди излитане без каквато и да е такса и да получат незабавно възстановяване на 100% от цената на билета като кредит в своя WIZZ акаунт.

*Промоцията важи единствено за 18 октомври 2022 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST („Промоционален период“). Промо цените на билетите от 19.99 евро важи за цената с изключение на административната такса. Отстъпката се прилага само за избрани полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на „Промоционалния период“. Периодът на пътуване е ограничен, всички пътувания трябва да бъдат извършени до 31 март 2023 г. Промоцията важи само за резервации, направени на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не важи за групови резервации.

За Wizz Air

Wizz Air, най-бързо развиващата се и устойчива европейска ултра-нискотарифна авиокомпания, оперира с флотилия от 170 самолета Airbus A320 и A321. Екип от всеотдайни авиационни професионалисти предоставя превъзходно обслужване и много ниски цени на клиентите, което прави Wizz Air предпочитания избор на 27,1 милиона пътници през финансовата година F22, приключваща на 31 март 2022 г. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията беше обявена за една от десетте най-безопасни авиокомпании в света от airlineratings.com, единствената в света агенция за оценка на безопасността и продуктите на авиокомпаниите, и за Авиокомпания на 2020 г. от Air Transport Awards – най-желаното признание, което авиокомпания или отделна личност може да получи, открояващо личност или организация за впечатляващо представяне, иновации и превъзходни услуги.

 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати