Оферти Турагенции

Тунис предлага топли емоции за Нова година

   
Тунис предлага топли емоции за Нова година
  Abax

С наближаването на коледните и новогодишните празници, все повече хората започват да се оглеждат за примамливи и атрактивни предложения. Някои са се насочили към по-топли страни с идеята да прекарат празниците в курорти с по 25-30 градуса. Една прекрасна дестинация за това е Тунис!
Държавата привлича туристи от години с атрактивното си местоположение. Тя е разположена на северното крайбрежие на Средиземно море и впечатлява гостите си с безкрайните плажни ивици.

Тунис предоставя идеалния баланс между ориенталското и екзотичното. Това се дължи на богатата история на страната - дългите периоди на френско и османско влияние са довели до вълшебната смесица от древните арабски суки, джамии и модерни сгради.
“Югът на Тунис е най-красивата и живописна част, тъй като на границата със Сахара има берберски села, които превръщат гледката в същинска сцена от приказките. Обширността на най-голямата пустиня в света в съчетание със зелените оазиси, предимно обрасли с палми, са елементи от природна красота, която буквално спира дъха”, споделя впечатленията си за мястото Мартина Найденова, маркетинг мениджър в “Абакс”.
Туроператорът счита Тунис за една от най-търсените дестинации по всяко време на годината. Лятото това е сред най-предпочитаните избори на българите заради ниските цени и доброто обслужване. Поради тази причина “Абакс” пускат и зимна оферта за топлата средиземноморска държава. Те предлагат оферти за Нова година, с дата на отпътуване 28 декември 2022 г.
Цените започват от 1217 лв. на човек и покриват както транспорта, така и нощувките. Полетите са чартърни с излитане от София, а летищните такси, чекираният багаж до 20 кг и 10 кг ръчен, също влизат в цената. Какво още е включено? 6 нощувки на база All Inclusive в избран хотел, представител на туроператора на български език за целия престой, пакет за максимална сигурност и 2 застраховки - -медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от “Евроинс”, с покрит риск за COVID-19 и застраховка отмяна на пътуване с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване.
На разположение за туристите са хотели както в Хамамет, така и в Сус. “Предлагаме голямо разнообразие от четири и петзведни хотели в два от най-добре познатите курорти в Тунис. Така всеки може да се наслади на изпитано качество, топлина и уют по празниците”, допълва Найденова. Сред фаворитите на гостите са хотел Thalasso в Хамамет и Marhaba в Сус.
Монастир, Сус, Хамамет, Порт Ел Кантауи са известни курорти, които привличат милиони туристи от цял свят, тъй като разполагат с модерни хотелски комплекси с всички удобства и съоръжения за спорт и забавление. Tези, които предпочитат културни обиколки, могат да се насладят на пленителната история на държавата. Всеки от курортните градове има стара част, изпълнена със запазени от векове крепости, джамии и пазари. Тунис е бил кръстопът на цивилизации и днес има богата история от 3000 години. Римляни, араби, турци, финикийци и накрая французите са дали някакъв елемент от културата, която днес съставлява съвременната държава.
Почивката в Тунис е чудесното решение за всеки, който желае да прекара новогодишните празници на уникално място. Страната е изключително многослойна и предлага безброй възможности за културни и активни дейности. Прекрасното време естествено е само плюс! Тунизийска зима е съвсем мека и туристите ще могат да се радват на температури до 20 градуса.
 
Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати