Новини Транспорт

Wizz Air започва месеца със страхотна отстъпка от 20% само днес

   
Wizz Air започва месеца със страхотна отстъпка от 20% само днес

Wizz Air, най-бързо развиващата се и най-устойчива нискотарифна авиокомпания в Европа, предлага изкушаваща отстъпка от 20%* само днес. Всички пътници могат да се възползват от нея за селектирани полети, като пътуванията трябва да бъдат осъществени до 28 февруари 2023 г. Промоцията е валидна до полунощ на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Към момента у нас Wizz Air предлага редовни полети от София, Пловдив и Варна.

Ако имате нужда да се откъснете за малко от динамичното ежедневие, днес е моментът да посетите wizzair.com и да планирате следващата си почивка. Дубай е една от най-желаните дестинации през зимата и това не е случайно. Модерният град предлага гледка към великолепния Бурж Халифа, шопинг в най-големия световен търговски център – Дубай мол, разходка из Миракъл Гардън – най-голямата и пищна градина в света, създавана някога от човешка ръка с над 45 милиона вида цъфтящи растения, и изкусително слънчево време, разбира се. Абу Даби е друга магична дестинация на Близкия изток с автентичен арабски дух, в която може да разгледате архитектурни величия като най-голямата джамия във всички емирства, Шейх Зайед, и да си вдигнете адреналина с пустинно сафари или с посещение на увеселителния парк „Ферари Свят“.

За да гарантира комфортно пътуване за своите пътници, Wizz Air предлага богато портфолио от разнообразни услуги. За пълно спокойствие авиокомпанията препоръчва на клиентите да резервират билети с услугата WIZZ Flex. С нея пътниците могат да отменят полета си до три часа преди излитане без каквато и да е такса и да получат незабавно възстановяване на 100% от цената на билета като кредит в своя WIZZ акаунт.

Разгледайте атрактивните предложения в сайта на wizzair.com и изберете мечтаното за вас място, като имате предвид, че изгодната отстъпка от 20%* е валидна единствено днес. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно незабравимо зимно преживяване.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати