Хотели

Хотел Seven Springs в село Баня е уникално бягство в подножието на Пирин

   
Хотел Seven Springs в село Баня е уникално бягство в подножието на Пирин

Хотел "Seven Springs" в село Баня (Разлог) е скътан в Разложката котловина между три планини – живописната Рила, величествения Пирин и магическите Родопи. Едно от най-големите богатства на селото от хилядолетия насам са минералните извори. Именно от тях е вдъхновено и името – минералната вода, с която захранва басейните в хотел "Seven Springs", е от т.нар. седми извор.
Комплексът съчетава традициите на Разложкия край, благата на природата и минералната вода с изключително уютно, модерно и стилно обзавеждане.
Собствениците са местни хора и работят с много отдаденост, за да го превърнат във вашето щастливо бягство в планината.
Хотел "Seven Springs" предлага на своите гости удоволствието от два топли през цялата година минерални басейна – голям основен и по-малък, уединен басейн с хидромасаж. За пълно отпускане и детоксикация на организма можете да се насладите и на парна баня и сауна с каменна и хималайска сол.
Хотелът предоставя настаняване в  7 просторни и уютни двойни стаи за пълноценна почивка и уединение с любимия човек, всяка от които има самостоятелен санитарен възел и тераса;
- комфортни студиа със самостоятелен санитарен възел и фотьойл или разтегателен диван. Подходящи са за двойки и семейства с дете;
- 1 просторен апартамент с три самостоятелни спални, два санитарни възела, голяма дневна с маса и тераса с гледка. Апартаментът е на самостоятелен етаж.

Мирослав Иванов, село Баня


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати