Новини Събития

България се представя с близо 300 кв. м щанд на борсата в Лондон

   
България се представя с близо 300 кв. м щанд на борсата в Лондон

България се представя с огромен национален щанд от 294 кв. м на международното туристическо изложение World Travel Market (WTM), което започна в Лондон, Великобритания. Министърът на туризма Илин Димитров присъства на борсата и ще проведе срещи с най-големите туроператори и авиокомпании.
На българския национален щанд се представят 20 на брой представители на туристическия бизнес – туроператори, туристически агенти и общини. Той е изграден от специализираната фирма за щандове към организаторите на WTM. Този път не е избрана българска компания. Дизайнът е един и същи от предните години. Използвани са огромни фотоси и екрани, които показват красотата на България. По целия щанд има един огромен надпис Discover Bulgaria.
На лицевата страна също е разположен надпис на страната ни с големи букви. Пред него художник рисува портрети на посетителите, които пожелаят да позират.
WTM Лондон е една от най-големите туристически борси в света. На нея участват над 5000 представители на бизнеса. Изложението е посещавано от над 51 000 професионалисти от цял свят преди пандемията. 
 
Мирослав Иванов, Лондон
 


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати