Турагенции

Nvision travel представя траките и тракийските съкровища в Лондон

   
Цветелина Цанкова
Цветелина Цанкова посреща партньори на българския щанд

Българският туроператор Nvision travel представя траките и техните съкровища на международното туристическо изложение WTM в Лондон, Великобритания. "Показваме най-старото злато в света - Варненското съкровище, и красотата на Панагюрското златно съкровище", заяви пред TravelNews Цветелина Цанкова, управител на компанията. Те правят реклама на България чрез траките и техните златните предмети, които са открити по нашите земи.
Туроператорът е специализиран в културния туризъм и автентичните преживявания. Посреща туристи от Великобритания, Австралия, Германия, Австрия, САЩ и Азия. През тази година отчитат отлив на германските туристи заради войната в Украйна. Цанкова се надява да се завърнат през следващата година, защото са сред най-добрите гости за културен туризъм. Според нея за целта трябва по-мощна реклама на България на германския пазар.
От Nvision travel виждат напоследък голям интерес към България от страна на американските туристи. "Харесва им България. Дори успяхме да върнем два пъти тази година американци у нас", коментира Цанкова. Някои идват на обиколка само на България. Други са по програми за Балканите.
Туроператорът е първият, който започва да прави туризъм през 2009 г. за чужденци с цел да показва обектите и историята на комунизма в България. В днешно време организира и "Бузлуджа тур" с архитектурните паметници, който става много популярен за туристите, отбеляза Цветелина Цанкова.
Nvision travel разработва нов продукт - винени пътувания във Видин и Белоградчик. В региона е открито първото винарско училище в България и вече има много нови изби, както и хубави вина. Досега са правили винен туризъм на други места у нас. 
Компанията посреща още чужденци за опера и фестивали.


Мирослав Иванов, Лондон



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати