Новини Хотели

Нов хотел започна да работи в Хасково

   
Нов хотел започна да работи в Хасково

Комплекс VERTICAL plus в Хасково беше официално открит вчера. Тържествената част започна с водосвет за здраве и просперитет за инвеститорите Тодор Савов и Златко Марчев.

Двамата собственици посрещнаха гости не само от Хасково, но и от страната, които ги зарадваха със символични подаръци, предава Haskovo.NET. Сред изненадите на вечерта бе и ценен документ - Акт за въвеждане в експлоатация, поставен в рамка и поднесен с червена панделка от представител на местната власт.

Приветствия към присъстващите отправи Златко Марчев. Той подчерта, че сьс съдружника си са избрали да инвестират именно в родния си град и са успели да реализират идеята си в доста трудни години. Марчев благодари на всички проектанти, дизайнери, изпьлнители, спомогнали за реализирането на луксозния комплекс, включително и кьм общинските и държавните институции за проявеното разбирателство.

Хотелът разполага с 35 двойни стаи и 15 апартамента, като във всяко помещение има индивидуален санитарен възел. Има СПА център, конферентна зала с панорамен изглед и ресторант със 120 места.

VERTICAL plus има готовност да предложи на гостите си уютна обстановка, разнообразие от услуги. вкусна храна, перфектно обслужване и да ги накара да се чувстват като у дома си, даже и далеч от собствените жилища. Достъпът до отделните етажи е чрез модерен асансьор.

"За нас важно е всеки посетител да си тръгне в добро настроение, с усмивка и да иска пак да дойде тук, за да се зареди отново с положителни емоции", казаха двамата инвеститори, които са и общински съветници в Хасково.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати