Турагенции

Онекс тур предлага чартъри до Анталия, Малдиви и Тайланд за Нова година

   
Онекс тур предлага чартъри до Анталия, Малдиви и Тайланд за Нова година

Новогодишните празници наближават и все повече хора се чудят къде да пътуват. Докато Коледа е по-скоро семеен празник, то за Нова година повечето българи предпочитат да се забавляват с приятели и поради тази причина често съчетават почивните дни с екскурзия в чужбина. Какво по-хубаво от това да посрещнем Нова година в добра компания на ново пленително място, особено ако то е слънчево и приветливо?!

Е, туроператорът “Онекс тур” организира програмите си именно с тази нагласа. Велизар Димитров, мениджър продажби на туроператора, споделя: “Имаме огромен интерес към новогодишните програми тази година. Турция си остава фаворит и през зимата и вече имаме 5 пълни потвърдени чартъра - 4 от София и един от Варна. Други популярни дестинации за Нова година са Тайланд, Малдиви и Египет”.

Програмите в Анталия 

се предлагат както за 4, така и за 5 нощувки. Цените започват от 426 евро на човек и включват самолетни билети с BH Air и хотелско настаняване. Турция е известна с пищните си гала вечери по случай посрещането на новата година и всички хотели в Анталия гарантират едно незабравимо прекарване с разнообразна анимация. 

Египет предлага подобен тип услуга. “Онекс тур” организира отделни екскурзии за Коледа и Нова година, като туристите могат да изберат между 5 нощувки и 6 нощувки. Чартърите отново се изпълняват от BH Air. С цени, започващи от 565 евро на човек, това е много добра оферта за българите. Плюсът е, че в Египет времето по това време на годината е много приятно и предразполага туристите да се разхождат и да опознават местните забележителности. Към декември Червено море не е много подходящо за плуване, но за онези, които са решили да плажуват по зимните празници, Тайланд и Малдиви са най-примамливите варианти.

За Коледа туроператорът предлага 7-дневно релакс преживяване на Малдиви, а за Нова година от “Онекс тур” са подготвили ексклузивна 11-дневна почивка. Цените започват от 1255 евро на човек. По време на престоя си гостите могат да се насладят на дълги дни на плажа, гмуркане с костенурки и акули и частни турове с лодка. А и няма как някой да си прекара лошо на Нова година, заобиколени от тюркоазена вода, бели пясъци и високи палми. 

Ако мечтаете да се потопите в приключения, древна история и култура – 

Тайланд e мястото за вас! 

Това е една от най-приятелски настроените към пътешественици страни и наистина може да поживеете като крале там. Луксозна почивка в Тайланд би ви излязла изключително изгодна, тъй като местните са известни с качественото си обслужване и достъпните цени на хотели и услуги. За това и новогодишният чартър и 7-те нощувки се предлагат на цени от 1836 евро на човек. 

“Вярваме, че туристите ни ще си прекарат незабравимо, независимо от дестинацията. Постарали сме се да подберем интересни предложения за Нова година. Ако можем да съдим по това, че доста от чартърите са вече пълни, интересът е доста голям”, разясни още Димитров. 

За прекрасно прекарване, добрата компания е ключова. Но в съчетание със слънчев бряг, добро обслужване и вкусна храна, всеки празник е дори по-хубав. Именно към това се стреми “Онекс тур” в новогодишните си програми. 

Йоана Шомова 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати