Транспорт

Celestyal обявява Big Blue Day

   
Celestyal обявява Big Blue Day

Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на пътешествениците до гръцките острови и Източното Средиземноморие, обяви своята Black Friday разпродажба, която предлага огромни намаления за над 90 плавания и безплатно пътуване за деца.

Офертата Black Friday (“Черен петък“) е валидна от 14-ти ноември до 6-ти декември и включва:

• Тридневния круиз Иконична Егея с отплаване от Атина и спирки в Миконос, Кушадасъ, Крит (Ираклион) и Санторини. Сега можете да изберете пътуване през март, април, май, октомври и ноември 2023 г. на цени за за “Черен петък“, които започват от 299€ на човек – отстъпка от 461€ на човек.

• Четиридневния маршрут Иконична Егея с отплаване от Атина и спирки в Миконос, Кушадасъ, Патмос, Родос, Крит (Ираклион) и Санторини. Запазете своя круиз през март, април, май, юли, август, октомври и ноември 2023 г. Цените за “Черен петък“ започват от 399€ на човек – отстъпка от 571€ на човек.

• Седемдневната екскурзия Идилична Егея. Корабът тръгва от Атина, но можете да се качите и от Солун. Ще посетите и Кушадасъ, Крит (Ираклион), Санторини, Миконос и Милос. Можете да изберете заминаване през април, май, юли и август 2023 г. Ценитеза “Черен петък“ започват от 599€ на човек – отстъпка от  881€ на човек.

Всички цените са само за билета за круиза и включват хранене иизбрани напитки, развлечения на борда, разнообразни ежедневни занимания, пристанищни такси и бакшиши, както и отстъпка от 75€ за предварително запазени екскурзии на брега.

За „Черен петък“ Celestyal предлага още по-невероятна цена за семейства – безплатни места за деца на всички горепосочени плавания. Офертата включва 100% отстъпка от цената на круизаза до две деца на възраст до 11 години, които споделят една и съща каюта с двама възрастни. Пристанищните такси се заплащат допълнително.

За повече информация, посетете https://celestyal.com/en-cy/

###

За Celestyal 

Celestyal бързо си изгради репутация и спечели признание като избор №1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие благодарение на своя опит в региона и на изключителното гостоприемство, което гостите получават на борда. Компанията управлява два кораба за пътувания в региона, а по-малкият им размер гарантира истинско и уединено преживяване за пътниците. Философията на компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемството с истинското потапяне в атмосферата на дестинациите и осигурява автентично преживяване за цял живот, както на борда, така и на сушата.

Мерки за здравословно и сигурно пътуване

Основен приоритет за Celestyal е спазването на изискванията за опазване на околната среда и здравето, безопасността и благополучието на гостите на борда, на екипажа, както и на общностите, които посещават. Като член на Международната асоциация на круизните линии, от компанията приеха задължителни мерки за подобряване на здравните протоколи, като част от поетапното възобновяване на круизните пътувания. 

Съобразени с препоръките и съветите на водещи учени, медицински експерти, на европейските и гръцките здравни власти, тези протоколи се прилагат по време на цялото пътуване. Мерките за опазване на здравето и гарантиране на безопасността подлежат на непрекъснато оценяване и коригиране въз основа на развитието на пандемията от COVID-19 в Европа. Те са съобразени с наличието и промените по въведените превантивни, терапевтични и смекчаващи мерки.

Награди      

Между 2014 г. и 2021 г. Celestyal Cruises получава най-високите отличия в рамките на наградите за туризъм, които са едни от най-престижните за гръцката туристическа индустрия. Това включва 1 платинен, 14 златни, 9 сребърни и 5 бронзови отличия в различни категории, включително “Отлично преживяване на гостите”, “Соло пътувания”, “Инициативи за КСО” и “Принос към икономиката”. През декември 2018 г. и 2019 г. Celestyal Cruises получи наградата на редакторите на британското издание Cruise Critic за “Най-добро обслужване”. През февруари 2018 г. Celestyal Cruises получи 4 отличия на Cruise Critic.

През 2019 и 2020 г. Celestyal Cruises беше отличена за цялостния си принос в развитието на круизната индустрия в Източното Средиземноморие в рамките на наградите MedCruise.

Корпоративна отговорност

Celestyal Cruises е дълбоко отдадена на устойчивостта и етичните бизнес практики. Компанията активно подпомага местните общности на дестинациите, които посещава, особено в сферата на образованието. Celestyal Cruises подкрепя и неправителствени организации в областта на културата с цел насърчаване на младежкото предприемачество, развитие на студентите от морските региони и подобряване благосъстоянието на децата.

ISO сертификати

Целият спектър на дейността на Celestyal Cruises в управлението на круизни кораби, включително техническо управление, управление на хотели и екипаж, както и на офиси, са сертифицирани в съответствие със стандартите ISO 9001/14001. Сертифициращият орган е DNV, която е широко призната като най-голямата и уважавана рейтингова агенция за морската индустрия.

 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати