Новини Транспорт

Wizz Air празнува розов петък с 20% отстъпка

   
Wizz Air празнува розов петък с 20% отстъпка

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания и най-екологично устойчивиятавиопревозвач в световен мащаб, празнува днес розов петък с атрактивна отстъпка от 20%*. Тя е валидна заселектирани полети, като пътуванията трябва да бъдат осъществени до 14 декември 2022 г. Освен това само днес авиокомпанията предлага и 20% отстъпка от услугата WIZZ Priority. Всички пътници могат да се възползват от промоциите, които са активни до полунощ на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Към момента у нас Wizz Air предлага редовни полети от София, Пловдив иВарна.

Ако искате да избягате от понижаващите се температури и да си подарите топла ваканция, днес е моментът да посетите wizzair.com и да планирате следващото си пътуване на страхотни цени. Ларнака е чудесен избор за зимна почивка, тъй като температурите дори през декември са около 10-15 градуса, туристите са по-малко, а красивите плажове са все така страхотна гледка. Една от атракциите на града през зимата са фламинготата в езерата Ларнака и Ороклини. Около езерото Ларнака е изградена пътека за разходки пеша или с велосипеди, откъдето може да наблюдавате дългокраките птици в естествената им среда. Полети до Ларнака се извършват от София и Варна. Тел Авив, известен още с прозвището „Белият град“, е друга примамлива зимна дестинация, която попада под егидата на ЮНЕСКО за най-голяма концентрация на Баухаус архитектура в света. Ноември е чудесно време за посещение на известните местни библейски светилища, цветни пазари, културни и архитектурни паметници.

За да гарантира комфортно пътуване за своите пътници, Wizz Air предлага богато портфолио от разнообразни услуги. WIZZPriority е специална услуга на авиокомпанията, която носи следните предимства на пътниците: по-бързо чекиране на багажа на отделно гише, по-бързо качване на борда, право на взимане в салона на допълнителен багаж на колелца с максимален размер 55x40x23 см в допълнение към безплатния ръчен багаж с размери 40х30х20 см. 

За пълно спокойствие авиокомпанията препоръчва на клиентите да резервират билети с услугата WIZZ Flex. С нея пътниците могат да отменят полета си до три часа преди излитане без каквато и да е такса и да получат незабавно възстановяване на 100% от цената на билета като кредит в своя WIZZ акаунт.

Разгледайте атрактивните предложения в сайта на wizzair.comи изберете мечтаното за вас място, като имате предвид, че изгодната отстъпка от 20%* е валидна единствено днес. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно незабравимо зимно преживяване. 

*Промоцията важи единствено за 18 ноември 2022 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST („Промоционален период“). Отстъпката от 20% важи за цената с изключение на административната такса. Отстъпката се прилага само за избрани полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на „Промоционалния период“. Периодът на пътуване е ограничен, всички пътувания трябва да бъдат извършени до 14 декември 2022 г. Промоцията важи само за резервации, направени на wizzair.com и вмобилното приложение на WIZZ. Промоцията не важи за групови резервации.

За Wizz Air

Wizz Air, най-бързо развиващата се нискотарифна авиокомпания в Европа, оперира флотилия, състояща се от 172 самолета Airbus А320 и А321. В Wizz Air екип от авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитаният избор на 27.1 милиона пътници за финансовата година F22, приключваща на 31 март 2022 г. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните авиокомпании в света за 2022 г. от AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, а също и бе обявена за Aвиокомпания на 2020 г. от Air Transport Awards – най-желаното признание, което авиокомпания или отделна личност може да получи, открояващо личност или организация за впечатляващо представяне, иновации и ексклузивна услуга. Wizz Air беше призната за „Най-устойчивата нискотарифна авиокомпания“ в рамките на Световните награди за финансова устойчивост 2022 г. и за „Глобално екологично устойчивата авиокомпания на годината“ от CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence 2022.

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати