Новини Турагенции

Седмица на намаленията в TEZ TOUR

   
Седмица на намаленията в TEZ TOUR

Намаленията за "черен петък" стават все по популярна и чакана кампания, която вече обхваща всички ниши на пазара, включително и туристическата. В крак с тенденциите, както всяка година, един от най-големите туроператори на българския пазар - TEZ TOUR, са подготвили доста примамливи оферти с кампанията си "СЕДМИЦА НА НАМАЛЕНИЯТА В TEZ TOUR". Тя ще се проведе в периода 21.11 - 26.11.2022 г. и ще включва намаления за определени дестинации между 100 и 200 лева, както и преференциални условия за резервация на програмите за 2023 г. - депозит само 50 лева. В кампанията участват следните оферти:

Нова година в Анталия

Нова година в Египет

Анталия лято 2023

Египет пролет 2023

Дубай 2023

Малдиви 2023

Гърция 2023

Тунис 2023

За Нова година в Анталия и Египет ще има парични отстъпки от 100 лева на резервация, за подбрани хотели. За Анталия промоциите ще са валидни за полетите от София и Варна на 29.12.2022 г. с 4 нощувки. За Египет полетът е от София на 28.12.2022 г. с 5 нощувки.

За екзотичната дестинация Малдиви отстъпките ще стигат до 200 лева на резервация. За популярния Дубай отстъпката ще е 100 лева. Промоциите за тези две дестинации са валидни за всички дати и хотели, които предлага туроператорът.

Сезон 2023 вече навлиза ударно на пазара, като от TEZ TOUR споделят, че вече имат реализирани немалко резервации за Анталия и Египет за пролетта и лятото. В "Седмицата на намаленията в Тез Тур" ще участват над 100 хотела с промоционални цени за Анталия и ще обхваща всички дати и полети - от София в дните сряда, четвъртък, петък, събота и неделя, от Варна в неделя и от Пловдив в четвъртък. Освен ценовите намаления за селектираните хотели, всеки ще може да запази своята почивка с преференциални условия - само срещу сумата от 25€ за резервация! Това е идеалният вариант да си гарантирате лятна почивка без да натоварвате бюджета покрай коледните и новогодишни празници. А защо не и да зарадвате някой с неустоим коледен подарък? За програмите за Египет, Тунис и Гърция условията са същите - резервирате само с 25€ депозит подбрани хотели за сезон 2023, като отново влизат всички дати с полети от София.

TEZ TOUR са една от малкото компании в световен мащаб, която предлага цялостно обслужване на клиента, благодарение на собствените си офиси във всяка една дестинация. Изпращайки Ви от летището в България, във всяка една от тези дестинации отново Ви посреща жълто-синият бранд - компанията разполага с професионални кадри и екскурзоводи (включително и на български език) във всяка една дестинация, собствени автобуси, както и хотелски представители във всеки един от предлаганите хотели! Получавате сигурна и спокойна почивка, защото TEZ TOUR са винаги до Вас.

Не пропускайте "Седмицата на намаленията в TEZ TOUR" от 21.11 до 26.11.2022 г. и резервирайте Вашата почивка СЕГА!



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати