Новини Хотели

БХРА връчва годишните си награди за 27-ми път

   
БХРА връчва годишните си награди за 27-ми път

За 27-ми път Българската хотелиерски и ресторантьорска асоциация ще отличи най-добрите в туризма през последната година по време на годишните си награди. Церемонията ще се проведе на 29 ноември 2022 г., а домакин е петзвездния „Гранд хотел Милениум“ в София. БХРА е първата професионална организация в туризма, която връчва награди от 1996 година насам. Скоро самата организация ще чества и 30 години от създаването си.

В поредната трудна за туризма ни година се радвам, че за пореден път ще покажем, че в сектора има хора, чиито всекидневни усилия са причина да посрещаме милиони туристи и бизнесът да продължава да съществува и да допринася за българската икономика, въпреки трудностите, а често и въпреки липсата на подкрепа от институциите, заяви председателят на БХРА Георги Щерев.

Отличените ще са в няколко категории, сред които хотели, ресторанти, мениджъри, атракции, организатори на събития, фирми и мероприятия. Статуетките и грамотите на победителите ще бъдат връчени от официални лица, представители на БХРА и дългогодишни партньори на организацията. Медийни партньори на събитието са БНТ, БНРБТА и в. „Труд“.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати