Турагенции

TEZ Tour отбелязва завръщане към ранните записвания за лятото

   
TEZ Tour отбелязва завръщане към ранните записвания за лятото
Управителят на TEZ Tour България Бейзат Туналъ очаква ръст на българските туристи в Турция и през 2023 г.
  Мирослав Иванов

Ранните записвания за следващия летен сезон се завърнаха и българите започнаха още отсега да правят резервации. Това заяви за TravelNews Бейзат Туналъ, управител на туроператора TEZ TOUR България. По време на пандемията ранните резервации отпаднаха и хората пътуваха в последния момент заради несигурната ситуация. „Радваме се, че се завръщат и в момента предлагаме доста добри оферти и промоции. По този начин туристите и ние ще можем да си планиране по-добре програмите“, подчерта той.

Най-големият интерес за ранни записвания се отчита към Турция за пролетта и лятото. Програмите на TEZ Tour за новия сезон през 2023 г. са готови и обявени на сайта. Директните чартъри от София до Анталия започват от 9 април 2023 г. В дните сряда и четвъртък ще бъдат осъществявани от чартърната авиокомпания BH Air, в петък с Corendon, събота и неделя с „България Еър“, с които ще предложим по-добро обслужване, каза Туналъ. Туроператорът ще предложи за първи път през следващата година директни полети от Варна до Анталия през пролетния сезон. Такива ще има и през есента. От Пловдив ще бъдат през пролетта и есента. TEZ Tour очаква 25% ръст на туристите за Анталия догодина в сравнение с 2022 г.

„Интересът към Турция е много голям през тази година въпреки повишените цени и дори за Нова година имаме 4 полета до Анталия“, посочи Бейзат Туналъ. Чартърите са планирани на 28 декември, като три са от София и един от Варна.

Други традиционни дестинации за TEZ Tour са Египет, Тунис и Гърция. Туроператорът ще предложи от средата на април веднъж седмично чартър от София до Хургада, и още един от София до Хургада в комбинация с Кайро, които ще продължат до края на май. За пролетната ваканция ще има програма и от Варна до Хургада. За посрещането на Новата 2023 г. има чартър от София до египетския курорт. За Тунис ще има също седмичен полет от 23 май 2023 г. За остров Крит в Гърция компанията ще участва с блок места в редовните полети на „България Еър“.

TEZ Tour предлага още от януари почивки в Дубай, Малдивите и Тайланд с програми по редовните полети на големите авиокомпании. През февруари ще участва в чартъра до остров Пукет в Тайланд.

Новост при туроператора ще бъде обновяването на сайта teztour.bg с платформа за динамично пакетиране, която ще може да се ползва от туристическите агенти от цялата страна, но и директно от клиентите. Всеки ще може сам да си направи пакет за пътуване в цял свят с комбинация на хотелско настаняване, самолетни билети, трансфери, екскурзии и др. услуги. В новата платформа ще присъстват всички авиокомпании, включително и нискотарифните превозвачи.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати