Новини Транспорт

Wizz Air започва седмицата с 20% отстъпка за Кибер понеделник

   
Wizz Air започва седмицата с 20% отстъпка за Кибер понеделник

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания и най-екологично устойчивиятавиопревозвач в световен мащаб, стартира последната седмица на ноември с атрактивна отстъпка от 20%*. Тя е по повод Кибер понеделник и е валидна за всички пътници, като само днес освен за полети, намалението от 20% важи и за услугата WIZZ Flex. Така клиентите ще могат да комбинират изгодното пътуване с пълно спокойствие при планирането на следващата мечтана почивка. Промоцията е активна за полети, осъществени в периода 9 януари – 30 юни 2023 г. Всеки, който иска да се възползва от нея, трябва да посети мобилното приложение на WIZZ. Към момента у нас Wizz Air предлага редовни полети от София, Пловдив иВарна.

Нова година, нови пътувания. Ако искате да удължите ваканцията си или да посрещнете пролетта на ново място, днес е точният момент да посетите мобилното приложение на WIZZ и да закупите билети на страхотни цени. Вторият и третият по големина град в Испания – Барселона и Валенсия, са прекрасен избор за почивка и разходка заради високите температури, разнообразието от красиви гледки и интересни занимания. Задължително е разглеждането на уникалните местни забележителности, разходка по крайбрежието и дегустиране на вкусната кухня, като най-характерни за региона са паелята и сангрията. Градът на изкуствата и науките във Валенсия се състои от 5 части и ще впечатли всеки с разнообразието от изкуство, наука и архитектура. Сред най-популярните плажове в Барселона са Барселонета Бийч и плаж Сан Себастиян, които са предпочитани заради широката ивица и приятните заведения.

За пълно спокойствие авиокомпанията препоръчва на клиентите да резервират билети с услугата WIZZ Flex. С нея пътниците могат да отменят полета си до три часа преди излитане без каквато и да е такса и да получат незабавно възстановяване на 100% от цената на билета като кредит в своя WIZZ акаунт. Услугата може да бъде закупена като самостоятелна услуга или като част от пакета WIZZ Plus.

Разгледайте атрактивните предложения в мобилното приложение на WIZZ и планирайте следващото си пътуване сега, за да посетите някоя от чудните дестинации в мрежата на авиокомпанията на изгодни цени. Гарантирайте си спокойствие, като се възползвате и от намалението на услугата WIZZ Flex. Не забравяйте, че атрактивната отстъпка от 20%* е валидна единствено днес до полунощ. 

*Промоцията важи единствено за 28 ноември 2022 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST („Промоционален период“). Отстъпката от 20% важи за цената с изключение на административната такса. Отстъпката се прилага само за избрани полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на „Промоционалния период“. Периодът на пътуване е ограничен, всички пътувания трябва да бъдат извършени в периода 9 януари – 30 юни 2023 г. Промоцията важи само за резервации, направени вмобилното приложение на WIZZ. Промоцията не важи за групови резервации.

За Wizz Air

Wizz Air, най-бързо развиващата се нискотарифна авиокомпания в Европа, оперира флотилия, състояща се от 173 самолета Airbus А320 и А321. В Wizz Air екип от авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитаният избор на 27.1 милиона пътници за финансовата година F22, приключваща на 31 март 2022 г. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните авиокомпании в света за 2022 г. от AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, а също и бе обявена за Aвиокомпания на 2020 г. от Air Transport Awards – най-желаното признание, което авиокомпания или отделна личност може да получи, открояващо личност или организация за впечатляващо представяне, иновации и ексклузивна услуга. Wizz Air беше призната за „Най-устойчивата нискотарифна авиокомпания“ в рамките на Световните награди за финансова устойчивост 2022 г. и за „Глобално екологично устойчивата авиокомпания на годината“ от CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence 2022.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати