Новини Хотели

Петзвездна новогодишна приказва във Феста Уинтър Палас в Боровец

   
Петзвездна новогодишна приказва във Феста Уинтър Палас в Боровец

Новогодишните празници наближават и все повече хора се чудят къде да отбележат празничното събитие. Ако търсите наистина вълшебно новогодишно преживяване, няма къде да прекарате празниците по-добре от Боровец.

Плануването на почивка за Новогодишните празници често се превръща в истинско предизвикателство – компанията е организирана, децата са приготвили ските, но как да изберем наистина перфектното място за този период в годината?

ЛОКАЦИЯ

Всички знаем колко важно е местоположението на хотела, който сме избрали за почивка, а още повече при такова празнично събитие, като отбелязването на Нова година.

Хотел „Феста Уинтър Палас“ се намира в сърцето на Боровец, в близост до ски писти, ски лифтове, търговска улица и заведения, което значително улеснява почивката в този период на годината.

ПРАЗНИЧНАТА ПРОГРАМА

За всички гости на хотела в Новогодишната нощ е предвиденапетзвездна Новогодишна програма с музика и танци, изискано петстепенно меню, забавления за деца, подаръци и много други изненади. За доброто настроение на гостите в Новогодишната нощназдравици с гостите ще вдигат не една, а четири звездни дами. Музиката е това, за което съществуват. Те са струнен квартет NOTE - Цвета, Златина, Антоанета, София - готови на всичко да творят и да представят тяхното изкуство! Благодарение на натрупания многогодишен опит като изпълнители, те уверено дават начало на своето музикално приключение, нетърпеливи да споделят с всички Вас плодовете на своя непрестанен труд. Мисията им е да бъдат безкомпромисно съвършени на сцена, а тръпката, която ги води, е любовта към адреналина от живите изпълнения! За празничното настроение на най-малките гости, специално от Лапландия в хотел „Феста Уинтър Палас“ ще пристигнат Дядо Коледа и Снежанка с пълен чувал подаръци. Разбира се, няма как да пропуснем и Новогодишната томбола с награди, част от които са седмични и уикенд почивки на море и планина!

СПА и РЕЛАКС

Гостите, резервирали хотел „Феста Уинтър Палас“ за Новогодишната си почивка ще имат уникалната възможност да се запознаят отблизо с новото СПА меню и продуктите на световния луксозен бранд Alqvimia. На тяхно разположение, по време на престоя им ще бъдат също: единственият в Боровец отопляем басейн със солна електролиза, солна стая, руска баня, финландска сауна, арома парна баня, контрастни душове и шокови ведра.

ГУРМЕ ИЗКУШЕНИЯ

След дълго ски приключение, на разположение на гостите са 2 изискани ресторанта с луксозна атмосфера. През целия зименсезон в ресторантите ще се организират различни кулинарни тематични вечери. „Феста Уинтър Палас“ ще изненада гурме любителите с ново изтънчено меню. Освен с кулинарните изкушения, гостите ще имат уникалната възможност да се насладят и на богата колекция различни сортове вина от избата на „Black Sea Gold“. Перфектна, елегантна и романтична атмосфера. Истински гурме рай за ценители!

СКИ ГАРДЕРОБ и СКИ УЧИЛИЩЕ

За всички, които желаят да съчетаят Новогодишната фиеста с каране на ски, на територията на хотела ще открият ски гардероб“HERO”, който предлага възможности за наем на ски оборудване, съхранение на собствена екипировка и ски уроци за най-малките ентусиасти.

Не на последно място трябва да отбележим, че хората жадуват да се върнат максимално близо към предишния си живот и бленуватза глътка нормалност, гостоприемство, и лукс, които сагарантирани изживявания в хотел „Феста Уинтър Палас“, Боровец!

С пълната оферта за Новогодишните празници в хотел „Феста Уинтър Палас“ може да се запознаете тук: https://festahotels.com/bg/oferti/novogodishna-prikazka-v-sarceto-na-borovec-hotel-festa-winter-palace-2023

или да отправите своите запитвания на тел. 0700 144 22 и e-mail:[email protected]

За Феста Хотели:

​Феста Хотели е хотелска верига, част от Феста Холдинг, чиято история започва през 2003 г. с първия хотел на бранда в гр. Несебър – Хотел „Феста Панорама“.

През годините, една от основните цели, към която се стреми веригата е да предлага не само места за настаняване, а качествена услуга, свързана с цялостното преживяване навсеки гост.

Портфолиото на Феста Хотели включва 5 хотела: Четиризвездният  хотел „Феста София“ в столицата, както и пет ваканционни хотела в страната – Хотел „Феста Панорама“ в гр. Несебър, Хотел „Феста Виа Понтика“ в гр. Поморие, Хотел „Феста Поморие Ризорт“ в гр. Поморие и петзвездния хотел в к.к. Боровец – Хотел „Феста Уинтър Палас.

Вече повече от 15 години дружеството убедително се налага не само на българския, но и на чуждия пазар като престижна хотелска верига с гарантирано качество на предлагания туристически продукт.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати